Třetí transfer a obrovský strach

13. srp 2022

Ahoj omlouvám se za anonim mám tu spoustu známých a tenhle transfer jsem chtěla nechat v tajnosti
Mám za sebou ET a KET neúspěšný a teď jsem dva dny po transferu posledního embrya z 1 IVF a přišel na mě neuvěřitelný strach ze to zase nevyjde 😢 nevím jak se toho pocitu zbavit úplně mě to pohltilo s manželem máme momentálně tichou domácnost (to nechci rozebírat zkratka těžké období )
Proto píší o nějaké slova o uklidnění 😔
Vím ze jsme teprve na začátku měla bych byt silnější a připravena na neúspěch ALE nemůžu si pomoct 😞

misicka1988
13. srp 2022

A mě zrovna ten třetí transfer vyšel 😊
Měla jsem stejně pocity jako ty.
Posílám 🍀

europa00
13. srp 2022

Ahoj mužů vědět kolik ti je a jestli nate geneticky testované embryo ? Vkládali do tvého cyklu pouze s podporou progesteronu nebo vytvořili umělý cyklus ? Strach ze mas je normální. já zase chci vše vědět co nejdříve,nesnáším nejistotu ta mě paralyzuje, takže já testovala od 3 dne po transferu kde už byl neviditelný dusík šle mohl byt ještě s ovitrelle ( vkládali do meho cyklu s ovulací) 4 den po transferu vYl dusík silnější a už jsem věděla ze je to mimi… ono zvykej si o své dítě se už budeš bát až do konce života . Jen ze to nesmí paralyzovat. Teď tu zrovna kojim naše poslední embryo 😂

autor
13. srp 2022

@europa00 je mi 34 dělaly nám parkovou genetiku a všechny výsledky byly v pořádku tak nebyl důvod dělat genetiku embryí u mě je vše v pořádku jen manžel 37 má horší spermiogram … první KET byl v nativu jen s Ovitrelle a pak amalgen 1-0-1 vždycky jsem testovala 5-6 den kde nikdy nic nebylo a akorát jsem byla z toho v háji 😔🙈 teď jsem si řekla ze nechci testovat dřív jak 9dni po KET … jinak teď druhy KET byl v řízeném cyklu s estrofemem 1-1-1 amalgenem
Taky zkouším ty babske rady ( cervene víno ,ananas,mekáč a vývar ) teď si říkám jestli do toho nedávám až moc

europa00
13. srp 2022

Ahoj 34 neni tqk moc přesto bývá v tomto věku už cca 50% vajíček kazovych s genetikou vaši to ani nesouvisí to je vada dělení chromozomu způsobena věkem ženy já ve 39 měla už 80 % kazovych embry genetiku máme s partnerem oba v pořádku… Ake bez genetiky embryí bych do Toho ve svém věku nesla. U tebe nevím … každopádně některé centra tusim helios sni nezavadeji netestovane embrya protože ví ze s testovaným mas až 60% úspěšnost což je hodne velká šance.držím palečky ať ti to vyjde 😘😘😘😘

anetttie
12. zář 2022

Holky po jaké době se může dělat další transfer. Musí se čekat nebo proběhne cyklus a může se začít hned?

autor
12. zář 2022

@anetttie záleží jestli jste po ET nebo po KET … po ET se doporučuje jeden cyklus vynechat tělo odpočinout od stimulace … a jestli jste po KET tak můžete hned další cyklus jen to musíte stihnout nevím jestli budete mít řízeny nebo nativ ale u řízeného už musíte 1dc brát estrofem

anetttie
Autor odpověď smazal
Zobraz
anetttie
13. zář 2022

Jsem po ket dělali mi to v přirozeném cyklu a říkali, když To nevyjde tak mě podpoří prášky. 🤷‍♀️

autor
13. zář 2022

@anetttie řízeny KET musíte brát estrofem už id 1dc