Ahoj omlouvám se za anonim mám tu spoustu známých a tenhle transfer jsem chtěla nechat v tajnosti
Mám za sebou ET a KET neúspěšný a teď jsem dva dny po transferu posledního embrya z 1 IVF a přišel na mě neuvěřitelný strach ze to zase nevyjde 😢 nevím jak se toho pocitu zbavit úplně mě to pohltilo s manželem máme momentálně tichou domácnost (to nechci rozebírat zkratka těžké období )
Proto píší o nějaké slova o uklidnění 😔
Vím ze jsme teprve na začátku měla bych byt silnější a připravena na neúspěch ALE nemůžu si pomoct 😞
Ahoj mužů vědět kolik ti je a jestli nate geneticky testované embryo ? Vkládali do tvého cyklu pouze s podporou progesteronu nebo vytvořili umělý cyklus ? Strach ze mas je normální. já zase chci vše vědět co nejdříve,nesnáším nejistotu ta mě paralyzuje, takže já testovala od 3 dne po transferu kde už byl neviditelný dusík šle mohl byt ještě s ovitrelle ( vkládali do meho cyklu s ovulací) 4 den po transferu vYl dusík silnější a už jsem věděla ze je to mimi… ono zvykej si o své dítě se už budeš bát až do konce života . Jen ze to nesmí paralyzovat. Teď tu zrovna kojim naše poslední embryo 😂
@europa00 je mi 34 dělaly nám parkovou genetiku a všechny výsledky byly v pořádku tak nebyl důvod dělat genetiku embryí u mě je vše v pořádku jen manžel 37 má horší spermiogram … první KET byl v nativu jen s Ovitrelle a pak amalgen 1-0-1 vždycky jsem testovala 5-6 den kde nikdy nic nebylo a akorát jsem byla z toho v háji 😔🙈 teď jsem si řekla ze nechci testovat dřív jak 9dni po KET … jinak teď druhy KET byl v řízeném cyklu s estrofemem 1-1-1 amalgenem
Taky zkouším ty babske rady ( cervene víno ,ananas,mekáč a vývar ) teď si říkám jestli do toho nedávám až moc
Ahoj 34 neni tqk moc přesto bývá v tomto věku už cca 50% vajíček kazovych s genetikou vaši to ani nesouvisí to je vada dělení chromozomu způsobena věkem ženy já ve 39 měla už 80 % kazovych embry genetiku máme s partnerem oba v pořádku… Ake bez genetiky embryí bych do Toho ve svém věku nesla. U tebe nevím … každopádně některé centra tusim helios sni nezavadeji netestovane embrya protože ví ze s testovaným mas až 60% úspěšnost což je hodne velká šance.držím palečky ať ti to vyjde 😘😘😘😘
Holky po jaké době se může dělat další transfer. Musí se čekat nebo proběhne cyklus a může se začít hned?
@anetttie záleží jestli jste po ET nebo po KET … po ET se doporučuje jeden cyklus vynechat tělo odpočinout od stimulace … a jestli jste po KET tak můžete hned další cyklus jen to musíte stihnout nevím jestli budete mít řízeny nebo nativ ale u řízeného už musíte 1dc brát estrofem
Jsem po ket dělali mi to v přirozeném cyklu a říkali, když To nevyjde tak mě podpoří prášky. 🤷♀️
@anetttie řízeny KET musíte brát estrofem už id 1dc
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A mě zrovna ten třetí transfer vyšel 😊
Měla jsem stejně pocity jako ty.
Posílám 🍀