Dobryden jaké to je mít třetí dítě po 13 letech skoro před 40 co to obnáší jen se informují dvě děti mám ale třetí půjde pomoci ivf protože to je komplikované
@dennimarus83 ahoj, v listopadu mi bylo 40.doma dvě deti 15 a 12let a teď cekam pomoci ivf treti a moc se těším 💗
Ahoj…Já rodila po 18 ti letech druhé dítě a bylo mi 38 let…Vše v pohodě🙂
@dennimarus83 Ahoj, já měla 3 dítě po 11 letech, dcera se narodila také pomocí IVF v mých skoro 38 letech. Do IVF jsme museli jít díky tomu, že můj druhý manžel nemohl mít po chemoterapiích jiným způsobem děti. Těhotenství bylo celkem v pohodě, kromě klasických neduhů.
@marselina gratuluji
Mamka mela treti dite po patnacti letech, rodila ve 37, vse v poradku. Nebylo teda po ivf.
Já mám rozdíl od druhého jen 7 let, ale moje mamka měla 14,5 roku a moje známá 12 let ( první přirozeně, druhé ivf) Manžel má děti 13,5 roku od sebe, první v 22, druhé se mnou v 35. Mně bylo taky 35 u třetího. Obě moje prababičky měly 37 při posledním ( jedna tři,jedna 6), tetě bylo u třetího 37 skoro, mezi třemi dětmi vždy 8 let rozdíl. Moc ke 40 bych to nenatahovala.
@dennimarus83 taky jsem mela po 13ti letech, prvni dcera v 29, druha se narodila tyden pred 42 a musim rict, ze druhe tehotenstvi bylo vic v pohode a bez problemu nez to prvni, je to strasne individualni,preju hodne stesti!
@dennimarus83 rodila jsem po 11letech a druhé tehotenstvi a porod byly daleko lepší než první, stejne tak si teď dite daleko víc užívám.
Mám tak třetí dítko (jen počato přirozeně) a maximálně si to užíváme, omladilo nás 😀. Jen muže občas štve, že většina automaticky předpokládá, že k němu má i druhou ženu 😀.
@plksv u nás to samé…Obě dcery mám s jedním manželem ( 18 let děti od sebe) a plno lidí to nepobírá…
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dennimarus83 rodila jsem po 10 letech (ve 41)od posledního těhotenství a pak znova ve 43 letech a v pohodě,jen jsem měla těhotenskou cukrovku na dietě