Špinění 9 den od IVF

matys13
8. zář 2018

ahoj, dneska jsem 9 den po ivf a začla jsem trochu víc špinit.. není to přímo krvácení.. možná trochu silnější špinění.. krev jen v záchodě nebo na papíše.. Je to konec nebo je tam ještě naděje?

vím, že se to tu už asi řešilo, ale i tak to zkusím.. chlap mi tvrdí že to nevadí, že tam ještě pořád je.. já tomu chci taky věřit, ale bojím se :(

renuliena
8. zář 2018

@matys13 spousta žen krvácí a i mnohem víc a mimčo se udrží, já jsem teda nekrvacela vůbec tak to neznam ale kamoska po IVF krvacela a nyní má dvojcata, nevzdavej to a buď optimista, držím palecky a dej vědět 🍀 🍀 🍀 🍀

tulikiss
8. zář 2018

ja teda takhle zacala driv uz 4 den, ale vpodstate sem spinila az do testovani. no a dneska uz je z neho skolak 😀. hlavne nepanikar a uvidis jak to bude. stejne to ted uz neovlivnis a stres to spis zhorsi.

matys13
autor
8. zář 2018

já jsem právě četla že větší krvácení je špatný, že to nepřežilo.. tak se bojím aby se mi to taky nestalo.. dneska mě i bolelo podbřicho.. musela jsem si i vzít prášek.. tedka už ho necítím, ale pořád krvácím.. snažím se myslet optimisticky, ale není to jednoduchý

janca209
8. zář 2018

@matys13 Já sem 9 den po ET začala slabě krvácet a druhej den už přišla normální ms i přes léky, tak sem je vysadila. Zkus test a uvidíš.

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209 a co bereš za léky? já dostala jen vaginální gel.. já doufám, že to přejde.. tý krve už není tolik.. spíš mě bolí podbřicho

janca209
8. zář 2018

@matys13 Brala sem crinone gel.

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209 jj ten mám taky..ale neříkali mi že ho mám přestat používat pokud budu krvácet :o

janca209
8. zář 2018

@matys13 Mně taky ne, ale test byl negativní a byla to jasná ms, tak nemělo cenu to brzdit.

matys13
autor
8. zář 2018

tak u mě to taky jako ms trochu vypadá..ale je na ni ještě brzo.. měla by přijít až příští víkend

janca209
8. zář 2018

@matys13 Tak u mně to bylo na den přesně, 5denní embryo +9 dní po ET.

matys13
autor
8. zář 2018

Tak to mam tedka tady.. Ale podle kalendare by to prave melo byt pristi vikend.. Ale asi se teda mimi nepovedlo

janca209
8. zář 2018

@matys13 Tak na kalendář nemůžeš úplně hledět, záleží na délce stimulace. Mně to nevyšlo, ale jak ti tu psaly holky někdo to tak měl a vyšlo to.🙂

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209 ale tak jestli je to ms tak to spíš značí neúspěch ne?
a jak to pak bylo u tebe? jdeš na další pokus?

janca209
8. zář 2018

@matys13 Tak většinou krvácení není dobré, ale může to být klidně nějaký hematom. Vydrž a uvidíš. Tak u nás 1 IVF nevyšlo, zmraženo nebylo nic a protože se u nás pak ještě objevilo dost komplikací, tak sem před měsícem podstupovala 2 IVF a z toho mám teď 3 zmražená embrya po pgs a čekám na KET. 🙂

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209 zítra zkusím test a když bude negativní tak to asi bude ms a tím pádem nezdařený pokus. nevíš jestli se jde hned další měsíc na ket nebo je mezi tím měsíc pauza?

janca209
8. zář 2018

@matys13 To záleží centrum od centra, někde se může hned a někde chtějí pauzu.

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209 já že jsem si nechala napsat neschopenku tak jestli má smysl si ji ukončovat a jít do práce.. celý mě to hrozně mrzí.. dneska jsem to i obrečela

janca209
8. zář 2018

@matys13 Budu držet palce, ať to dobře dopadne. 🙂 U nás to po tom všem vypadalo dost bídně a teď nám zase svitla naděje, musíme doufat, že to prostě jednou vybojujeme. 😉

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209 děkuju, taky budu držet palce.. jednou to snad vyjde.. kdy jdeš na ten ket? já se ve čtvrtek dozvím co a jak.. ale tento cyklus mi to spíš vypadá nevyšlo.. a to mi říkali že mám hezký vajíčka.. děkuju za podporu

janca209
8. zář 2018

@matys13 Děkuji, pokud všechno půjde dobře, tak asi za cca 14 dní. Určitě tam to správné embryo bude, kolik máš mrazáčků?

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209tak to vypadá že tam ms opravdu přišla, takže mimi tam není :(.. ten ten zítra zkusím, ale pochybuju že bych tam něco našla.. máme ještě 6 mražáčků.. tak doufám, že v ten čtvrtek mi řekne že začnem hnedka další.. nechci měsíc čekat.. čekám na něj už 5 let :(

janca209
8. zář 2018

@matys13 Tak to už čekáte pěkně dlouho. 😔 My čekáme 3 roky, nikdy sem těhotná nebyla. 😔 Aspoň máte hodně mrazáčků, u nás je problém i v tom.

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209 tak my jsme to dobu nechávali jen na přírodě.. po doktorech s tím chodím od lonska.. nejdřív ke svému a ten jak vyčerpal co mohl tak chodíme do caru.. tam chodíme už od prosince... já jsem taky nebyla nikdy těhotná.. a to bratrova přítelkyně co má jen 1 vaječník v listopadu rodí už druhý dítě.. mě prej nic není a nejsem schopná udržet ani tohle.. asi příroda nechce abych dítě někdy měla..
ted aby z těch mražáčů něco bylo :(

misicka1988
8. zář 2018

@matys13 Nám to vyšlo až napotřetí. 1.ivf - vloženo čerstvé 3.denní embryo - nevyšlo, k zamražení nic. Jelikož jsem byla také na neschopence, šla jsem do 2.ivf ihned následující měsíc. Vloženo opět 3.denní embryo - znovu nevyšlo, k zamražení jsme měli jedno embryo. Další měsíc jsem šla tedy ihned na ket , vložen ten náš jediný mrazáček - 5ti denní. 9.den jsem konečně našla na testu vytouženého dušíka, objevil se ale po limitu, tudíž jsem se bála radovat. Další den se objevil již v limitu, a pak už čárka jen sílila. Dceři budou za chvíli 2.roky. Statistika uvádí, že při 1.ivf je šance na otěhotnění mnohem menší než při 2. a 3. pokusu. - při 2. a 3. pokusu je šance nejvyšší. Takže hlavu vzhůru, když to neklapne teď, příště se zadaří. Držím palce 😉

eva118
8. zář 2018

@matys13 Já být tebou, tak bych léky nevysazovala až po kontrole v CAR, kde dělají krevní testy, ty jsou totiž kolikrát negativní a žena může být těhotná. Já po transferu krvácela, byla jsem těhotná, podruhé dost špinila a taky jsem byla těhotná. V CAR nás vyloženě upozorňovali, že můžeme i krvácet, ale v žádném případě nevysazovat léky, až po kontrole.

matys13
autor
8. zář 2018

@misicka1988 tak nevím jestli tu neschopenku ukončovat nebo to nechat být. mám ji jen od obvodačky.. v caru mi jen řekli že se mám šetřit.. tak tedka nevím

matys13
autor
8. zář 2018

@eva118 tak já nemám přímo léky.. já mám jen vaginální gel crinone.. nic jinýho mi v caru nedali.. i tak bych v tom měla pokračovat?

eva118
8. zář 2018

@matys13 Já taky brala jenom , teď si nevzpomenu na název, dá se to zavádět i polykat. Nic jiného. Je to hormon žlutého tělíska, bez toho se embryo neudrží, protože po ivf není klasická ovulace, musí se dodat jinak a myslím, že ten gel je jenom další varianta, jak ten hormon do těla dostat. Já tady kolikrát čtu, jak holky po ivf začnou krvácet, udělají test, ten je negativní a ony hned přestanou užívat to co se bere do těch testů. Krvácení se prostě může objevit, je to buď zavrtáváním embrya do sliznice, nebo praskla žilka, sliznice je po těch hormobech i tím gelem hodně prokrvená, tak se to může stát. Máš křeče??

matys13
autor
8. zář 2018

@eva118 jjj tenhle je na to taky.. myslím že v letáčku to bylo napsaný.. já to cítím jako by mi začínala ms.. slabnší krvácení a celej den křeče v podbřišku..asi díky těm hormonům trochu větší než normálně. zítra ráno jsem chtěla zkusit test ale moc šancí mu nedávám

misicka1988
8. zář 2018

@matys13 Já měla neschopenku od svého gynekologa, sám mi navrhnul že pokud půjdu rovnou do dalšího pokusu, ukončovat ji nebude. Tak počkej až na kontrolu v caru, a rozhodneš se až jak se dohodnete co a jak dál... pokud to tedy teď nevyšlo. Nevím jak náročné máš zaměstnání, já měla dost psychicky i fyzicky náročné, takže jsem byla v neschopnosti až do mateřské.