Snažíme se o miminko. Máme podle váš šanci?

ankaa32
7. bře 2022

Ahojky 🙂Věděl by mi někdo poradit? O miminko sa snažím cca 10 let.Kdyz mi bilo 16 a jela jsem na gyn.prohlidku doktorka mi řekla-vy máte tak moc nízko maternicu že nikdy neotehotine . Měla pravdu maternicu mám naozaj dodnes moc nízko .Byla jsem s ex přítelem na ivf oplodnena 8 vajíček a na 4den sa prestali vyvyjet.Dnes jsem byla s manželem v Reprofitu V Brně a na ultrazvuku nebylo žadne vajíčko .Něco prasknuté ale bud cysta alebo vajíčko už v 10 den cyklu. Manžel všechno v pořádku.Ja mám nízké amh a nízko maternicu. Mám 32r.Mam podľa vás šancu ? Mam ísť do darovaných vajíček ?

haskre
8. bře 2022

@ankaa32 tak zalezi kolik vysetreni mate za sebou a zda je problém i někde jinde..pokud mas nízké AMH a kvalita vajicek je horsi,popřemýšlet bych nad darovanymi vajíčky..nevím kolik ivf mas za sebou..nebo zvolit minimální stimulaci,ale to by ti měl vše doktor vysvětlit..

ankaa32
autor
12. bře 2022

@haskre ahoj bola som na 12den ultrazvuku a bohužel tam nebili vajíčka tak sme šli domov....nemôžem nájsť žiadne fórum alebo informacie ako si pomôcť keď mám nízko maternicu....

haskre
12. bře 2022

@ankaa32 a co ti doporuci lékaři?podle mne mas spíše problém s vajíčky..netvoří se ..proto bych se naklanela spíše pro darovane…ale rikam musíš se poradit s lékaři

ankaa32
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
haskre
13. bře 2022

@ankaa32 už nemáte pokus na pojistovnu?ja také podstupují léčbu s darovanyma vajickama a vychází nás to na 47000kc bez mrazeni…

ankaa32
autor
13. bře 2022

@haskre mne bylo povedané nad 60 tis a chodím do Reprofitu v Brne ...užívaš aj hormóny ? Nejaké injekcie ...v čom je to iné vlastne prosím ak môžeš vysvetli mi...ala je príprava či treba aj narkózu alebo ako...držím ti moc palce a daj vedieť ako si dopadla ❤️🙏

haskre
14. bře 2022

@ankaa32 stimuluje se dárkyně ,já beru hormony prášky jen na přípravu děložní sliznice…manžel pak odevzdá spermie oplodní se darovane vajíčko a zavede se mi 5 nebo 6 den…klasicky transfer…

ankaa32
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
haskre
22. dub 2022

@ankaa32 uhnizdeni to určitě nebude 10 DC spis to vypadá na ovulaci..a s tom užíváním ten jeden den nehraje roli..uvidíte na utz co tam bude

ankaa32
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
haskre
23. dub 2022

@ankaa32 duveruj doktorum a uvidis v úterý na utz..podstupujete inseminaci?pokud ano klidně sex můžete mít kdykoliv..

ankaa32
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
haskre
13. kvě 2022

@ankaa32 test si určitě zkusit můžeš a utrogestan většinou menstruaci drzi a dostaneš ji až vysadis utrogestan…někdo dostane menzes i přes léky..drzim pesti 🍀

ankaa32
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz