Ahojte, chtela jsem se jenom zeptat, zda je tady nejaka slecna nebo pani, ktera ma zkusenosti s dlouhyma cyklama. Dneska jsem byla na utz 12.dc a zadne folikuly tam dr nevidel. Rikal ze mam prijit za 4 dny. Pozitivni ovulacni test mivam 20 dc. Cyklus s ovulaci 38 dni. Bez ovulace i 45 dni. (Nevim jestli ji mam kazdy mesic). Mam jit na IUI. Dr mi hned rekl, ze tenhle mesic nic a mam dojit pristi. Tak jsem mu rekla, ze mivam ovulaci pozdeji a rekl teda ze mam prijit. Jak tam pojedu tak si reknu o Clostik, co myslite?
@tez83 super dekuju za povzbuzeni, byla jsem z toho trosku spatna a hlavne mne ani nic jineho nerekl. Tak uvidim co pristi kontrola. 🙃
@kvetuska145 taky jsem mívala před dětmi dlouhé cykly, otěhotněla jsem asi 30.den cyklu. Mě strašně štve, že doktoři (bohužel asi většina z nich), kteří by tomu měli rozumět, nejsou schopni nebo ochotni pochopit, že některá žena má ovulaci 14.den a jiná třeba 35.den. A dost často ani nevěří tomu, když jim to ta žena sama řekne.
Proč bys chtěla clostik, pokud bys normálně ovulovala? Do toho bych šla jen kdyby nebyla jiná možnost, není to nic zdravého.
@gruyerre super dekuji, ja prave brala duphaaston, a kdyz jsem ho brala, tak jsem neovulovala a pak jsem ho nasazovala az po ovu. Ale mivala jsem po nem slabou ms, tak jsem vysadila a tenhle cyklus krasna ovulka a ms 3-4 dny. Takhle jsem ji mela vzdy. Po duphastonu od kvetna mi chodila jenom 1 den. Takze ted jsem byla nadsena. No ja si myslim, ze kazdy mesic asi neovuluji. Ale muze to byt jenom muj vnitrni pocit. Uvidim, treba by mne to nabidli sami. U me je problem v tom, ze spermie nepreziji v mem hrdle nez staci dojit k vajicku. Snoubenec spermio na jednicku. Takze me to stve a ani jsem nevedela ze neco takoveho existuje. Sice se to pred rokem podarilo ale brzo taky odeslo. Tak snad se dockame. ♥️
@kvetuska145 a nezkousim měřit být,abys věděla?
@tez83 no zkousela, ale ja u toho vubex nevydrzim😏 strasne mne to znervoznuje a chtela jsem to uplne vypustit z hlavy. Ale kdyz ted prisli na ten muj problem, tak zkusim dalsi cyklus. Ted mam jeste ovulacni testy, tak je vypotrebuju a uvidime co dal. Jsem z toho uz fakt unavena a prijde mi, ze si to vsechno moc beru😏 nikomu se stimhle nechvalim, a tady se aspon muzu vypovidat. Tak vam vsem dekuju🥰
a na kolikaty den se mam objednat? Dr rikal, ze za 4 dny, alle to budu 16dc a ja bych klidne se objednala az na 18 dc, kdyz mivam ovulacni test pozitivni az kolem 20 dc. Mam totiz strach, ze kdyz pujdu takhle brzo, tak tam nic neuividi a posle me do haje a neřekl mne, ze mam prijit dalsi mesic. Jenomze to uz budou vanoce a zacalo by to zase po nocem roce😏
@gruyerre
@kvetuska145 jestli myslíš, že bude ovulace až kolem 20.dne nebo dyl, tak klidně až ten 18.den...
@kvetuska145 já třeba měla ovulační test pozitivní tři dny před ovulaci-zjisteno měřením bazální teploty.U lékaře jsem kvůli ovulaci nikdy nebyla,tak netuším...🤷Snad pořadí někdo jiný.Me to měření bavilo.😜Zajímalo mě,jak tělo funguje.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kvetuska145 mám PCO,takže ano,dlouhé cykly.Ten poslední,co jsem otěhotněla jsem měla ovulku 30DC.