Ahoj holky, která s vás podstoupila IVf v Pronatalu, jak je to s voláním po OPU? Voláte si první den po punkci a pak? Děkuju
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Opu jsem měla v pondělí, další den jsem volala co a jak, měli jsme prodlouženou kultivaci, domluvili jsme se s embriologem na pátek, v pátek ráno volal embriolog, že termín platí, ale chtěl se domluvit na způsobu zamrazení ostatních. Po příjezdu s námi osobně probral možnosti: 1 je luxusní, to zavedeme, další 2 nevypadaly dobře
a 4 byly s otazníkem. Et proběhl v pohodě (tp mám 24.4.).
V po jsem si volala, zbylá embria to přes víkend vzdala, zamraženo nemáme nic, ale to jsem ráda, nechtěla jsem řešit, co s nimi...
A po ET nastává ta najednou strašně dlouhá doba, než můžeš testovat. Po tom fofru stimulací a kontrol se najednou nic neděje a musíš jen čekat a doufat. Celý víkend jsem nic nedělala, jen odpočívala a hned v pondělí bylo jasno, (hned to pondělí po ET) sesypaly se na mě snad všechny těhu příznaky najednou (nateklá prsa, citlivé bradavky, točení hlavy, všechno smrdělo- včetně manžela, chutě- nechutně, houpající se žaludek atd. Z postele jsem nevylezla.)
Testovala jsem celá natěšená 10. den po ET, byl tam duch, kterého víc viděl manžel než já, ale za pár dní už klasické čárky 😍.
Tak držím palce, ať to klapne 🍀👍