Pomalu sílící test. Je naděje?

ajleenka
20. únor 2020

Jsem po ket, ale na testu stále jen duch, který moc nesílí. Je šance, že to ještě dobře dopadne nebo je to ztraceno? Má někdo zkušenost?
Poslední testy jsou obden, spodní je dnešní (15 dpo - 10 dní po ket).

kixi
20. únor 2020

Podle mě sílí...spodní je určitě silnější....držím pěsti!

hope09
20. únor 2020

No zatím sílí v pořádku, takže naděje je 😉 uvidíš za dva tři dny.. Držím palce 🍀

barcachejn
20. únor 2020

Myslim si ze sili tak jak ma 🙂 take vam drzim palecky ❤

veronika_tvrda
20. únor 2020

Nevyplatí se testovat každý den. Ty rozdíly jsou příliš malé, zbytečně se tím akorát stresuješ. Odplavit se to může kdykoliv během následujících pěti šesti týdnů a těhotenství ti potrvá ještě osm měsíců - tak nikam nespěchej, testuj jednou za pár dní.
Jinak rozdíl teda vidím, cca přibližně takto pomalu by to mělo zvýrazňovat.

ajleenka
autor
20. únor 2020

@veronika_tvrda Vím, je to mé třetí těhotenství, dvě děti už mám doma. Akorát teď čekáme už 2,5 roku a jsem po ivf, tak jsem netrpělivá a stejně jdu v pondělí na krev, kde se to rozsekne. Poslední dva testy jsou právě obden, čekala jsem už lepší pokrok. U předchozích jsem toto neřešila, prostě rovnou dálnice a sílila.

aselluska
20. únor 2020

@ajleenka testovala jsem poprvé ob den a o moc výraznější nebyl, pak jsem testovala hned další den a byl to velký rozdíl. Dej tomu čas, zesílí 😉

marketf
20. únor 2020

@ajleenka mě taky čárky silily pomalu, jasnou čárku jsem měla až v 10 dní zpoždění a teď jsem 10+4 tt a vše v pořádku 😊

veronika_tvrda
20. únor 2020

@ajleenka Mám dvě děti, dálnici jsem popravdě řečeno neviděla nikdy 😀 Zato jsem si zažila stopku sílícího ducha, to bylo před odjezdem na svatební cestu... 1.9.2014 jsem potratila první dítko, počaté měsíc po svatbě. Duchy jsem lovila taky denně, maximálně obden. Ten stres fakt nemá smysl. Tvoje testy vypadají sílící, po dnu to soudit nejde - navíc ty reakční látky uvnitř proužku mohou být ve fabrice jinak rozvrstvené - nestresuj se každý den! Čeká tě osm měsíců, uklidni se ty první dny a hoď to za hlavu, pokud možno nemysli na to, stres jen škodí.

ajleenka
autor
22. únor 2020

Tak dnes obden a poskok je, tak to snad bude dobré.🙏

jaja01k
22. únor 2020

@ajleenka Určitě to bude dobré, na těch dnešních už je krásná druhá čárka. Gratuluju 🙂

ajleenka
autor
22. únor 2020

@jaja01k Děkuji. Jsem šťastná jako blecha. Po 2,5 letech konečně pořádné čárky 😀

ajleenka
autor
25. únor 2020

Tak pokračujeme, snad to bude dobré. Včera potvrzeno pozitivní hcg 450j., za dva týdny jdu na ultrazvuk.

teplaka1
25. únor 2020

@ajleenka taky jsem měla 450j.Hcg a takto ty testy teď jsem ve 25tt. 😉Tak gratuluji,určitě bude vše v pořádku 😊

ajleenka
autor
27. únor 2020

Nechala jsem si ještě nabrat kontrolní hcg a obden je 903j. Takže ideální a já jsem klidnější.