Jsem po ket, ale na testu stále jen duch, který moc nesílí. Je šance, že to ještě dobře dopadne nebo je to ztraceno? Má někdo zkušenost?
Poslední testy jsou obden, spodní je dnešní (15 dpo - 10 dní po ket).
No zatím sílí v pořádku, takže naděje je 😉 uvidíš za dva tři dny.. Držím palce 🍀
Myslim si ze sili tak jak ma 🙂 take vam drzim palecky ❤
Nevyplatí se testovat každý den. Ty rozdíly jsou příliš malé, zbytečně se tím akorát stresuješ. Odplavit se to může kdykoliv během následujících pěti šesti týdnů a těhotenství ti potrvá ještě osm měsíců - tak nikam nespěchej, testuj jednou za pár dní.
Jinak rozdíl teda vidím, cca přibližně takto pomalu by to mělo zvýrazňovat.
@veronika_tvrda Vím, je to mé třetí těhotenství, dvě děti už mám doma. Akorát teď čekáme už 2,5 roku a jsem po ivf, tak jsem netrpělivá a stejně jdu v pondělí na krev, kde se to rozsekne. Poslední dva testy jsou právě obden, čekala jsem už lepší pokrok. U předchozích jsem toto neřešila, prostě rovnou dálnice a sílila.
@ajleenka Mám dvě děti, dálnici jsem popravdě řečeno neviděla nikdy 😀 Zato jsem si zažila stopku sílícího ducha, to bylo před odjezdem na svatební cestu... 1.9.2014 jsem potratila první dítko, počaté měsíc po svatbě. Duchy jsem lovila taky denně, maximálně obden. Ten stres fakt nemá smysl. Tvoje testy vypadají sílící, po dnu to soudit nejde - navíc ty reakční látky uvnitř proužku mohou být ve fabrice jinak rozvrstvené - nestresuj se každý den! Čeká tě osm měsíců, uklidni se ty první dny a hoď to za hlavu, pokud možno nemysli na to, stres jen škodí.
Nechala jsem si ještě nabrat kontrolní hcg a obden je 903j. Takže ideální a já jsem klidnější.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Podle mě sílí...spodní je určitě silnější....držím pěsti!