Po embryotransferu - kdy probíhá zahnízdění?

leny18
16. zář 2016

Ahoj chci se zeptat za jak dlouho po ET se embryo zahnizďuje?nebo je to u každé jinak?dekuju☺

verunkablack
16. zář 2016

Ahojky,prý do 48 hodin se má zahnízdit

salenas
17. zář 2016

pětidenní hečující blastocysta se zahnizďuje 1 až dva dny, čtyřdenní zase 2-3dny , musí nejdříve dojet do blastocysty

leny18
autor
20. zář 2016

Diky za odpovedi😊mám zavedene 2 pětidenní blastocysty a jsem 8 den po et a test negativní. .😔

verunkablack
20. zář 2016

@leny18 ještě vydrž,to je brzy 😘

leny18
autor
20. zář 2016

@verunkablack snad ano.ale už tomu moc nevěřím.

kamilka90
2. říj 2016

@leny18 Jak jsi dopadla? 🙂

leny18
autor
8. lis 2016

@kamilka90 omlouvám se že tak pozdě až teď jsem se sem zase podívala. Tak předtím to bohužel nedopadlo. Teď mám z 2 ivf zavedenou jednu 5 denní blastocystu a jsem 5 den po ET tak uvidíme 😊

kamilka90
8. lis 2016

@leny18 Tak to držím pěsti, určitě dej pak vědět 🙂 jak se cítíš? já budu začínat stimulovat teprve ...asi zítra 🙂

leny18
autor
8. lis 2016

@kamilka90 dekuji.☺No citim se dobře. Akorát dnes mě bolí záda jako před MS😮vím že bolení břicha jako na MS je v pohodě ale záda fakt nevím. A už víš čím budeš stimulovat?

kamilka90
8. lis 2016

@leny18 A kdy máš mít MS? To vypadá nadějně, na MS je brzy, ale na zahnízdění akorát ;) budeš testovat dřív nebo až krev? Já už mám doma Menopur a od 2.dc začnu 🙂

leny18
autor
8. lis 2016

@kamilka90 tak myslíš že ta bolest zad může být k zahnízdění?no určitě to nevydržím a zkusím test driv😃MS mám mít asi o víkendu.

kamilka90
8. lis 2016

@leny18 No já myslím, že jo 🙂 to je nejčastější příznak těhu, když tě bolí podbřišek jako na MS až do zad v kříži.. četla jsem, že blastocysty se už můžou zahnízďovat druhý den po transferu, takže už si třeba udělal pelíšek ;) nějak se zabav.. nějaké srandovní seriály nebo knížku, ať ti to uteče 🙂

leny18
autor
8. lis 2016

@kamilka90 dekuji snad mas pravdu.mam doma tříletou holcicku z prvního ivf takže mám o zábavu postaráno 😊ale stejně jsem nervózní.

kamilka90
8. lis 2016

@leny18 Jo tak to máš doma veselo 🙂 a z jakého důvodu si měla IVF?

leny18
autor
8. lis 2016

@kamilka90 manžel má špatný spermiogram a ty?

kamilka90
8. lis 2016

@leny18 Já mám po 2 mimoděl., endometrióza, zbyl mi vejcovod jen vpravo a je celý srostlý.. jinak jsme oba zdraví, u nás "jen" na cesta..

leny18
autor
8. lis 2016

@kamilka90 Aha A Kam Chodíš Do caru?

kamilka90
8. lis 2016

Do Arlety do Kostelce n.Orl. 🙂 poprvé jsme tam byli 2.9. a ejhle, za chvíli první IVF 🙂 bylo to rychlé 🙂

leny18
autor
8. lis 2016

@kamilka90 super že to je tak rychle😊protože při ivf se pořád na něco čeká..A to je vyčerpávající..tak snad ti to rychle uteče a najdeš//😊

kamilka90
8. lis 2016

@leny18 To teda 🙂 teď řeším, jestli to říct v práci, že je možný, že od prosince nebudu v práci, protože jsou vánoce za dveřmi a v práci je pak málo lidí a mají toho hodně a já jim ještě "uteču"...jo to čekání je dlouhé, už aby to bylo 🙂 máme se na co určitě těšit 🙂

leny18
autor
8. lis 2016

@kamilka90 no to věřím že je hrozný dilema jestli to říct v práci nebo ne..je to taková choulostivá věc. Naštěstí já tohle řešit nemusím protože jsem na mateřské s první dcerou ale zase po ET nemůžu odpočívat .jelikož manžel je teď v zahraničí na školení. No musíme to nějak zvládnout...a přesně jak píšeš určitě se máme na co těšit 😊

damai
8. lis 2016

@leny18 ahoj, ja jsem dnes cca 20den po ketu (zatim uspesnem), a bolesti podbrisku jako na ms a strileni bolesti az do zad do krizu jsem mela cca od 4.dne po ketu 😉 drzim ti moc pesti at to dobre dopadne!! 😉

kamilka90
8. lis 2016

@damai No vidíš, já ji to říkala, že je to nadějné 🙂 z jakého důvodu jsi měla IVF? 🙂

damai
8. lis 2016

@kamilka90 jj zni to nadejne 😉 ja mam pco,ale hlavne manzel spatne spermio

kamilka90
8. lis 2016

@damai A to byl první pokus? 🙂

leny18
autor
8. lis 2016

@damai Ahojky to jsi mě moc uklidnila ..děkuji.ja už platila že to určitě dostanu a zatím Teda nic..můžu se zeptat od kolikateho dne jsi měla// ? a gratuluji k úspěšnému ketu.😊

leny18
autor
8. lis 2016

@kamilka90 holky je to super si o tom s někým pokecat. Díky za podloru😊

damai
8. lis 2016

@leny18
@kamilka90 mam uz doma z 2.ivf dvouletaka(predtim ivf i ket neuspesny), z druheho ivf nam zustalo zamrazene embryjko a to je ted u me 😉
Pozitivni test u syna i ted mivam od 8.dne,ale testuju od 6.dne,protoze to mam vzdy uz dusika 😉 ale mam vysoke hcg obecne,nekdo ma 14dni po etu hcg treba 100-1000, a ja vzdy kolem 2000, dr rikal ze proste produkuju ten hormon vice

damai
8. lis 2016

@leny18 jinak tak druhy den po ket jsem myslela ze to snad hned dostanu,jak silne ms bolesti jsem mela, ale holky kazda to mame jinak,ja to presne takhle mela i u uspesneho et, ze ktereho mam synka,tak jsem ty "priznaky"uz poznala... naopak u predchoziho ketu jsem necitila nic a nevysel

leny18
autor
8. lis 2016

@damai a jak zvládáš odpočívat s prckem?já Teda skoro vůbec protože malá vyžaduje celodenní pozornost takže odpočinek moc nepřipadá v úvahu..tak se bojím abych něco nezanedbala.zitra ráno asi zkusím test jsem hrozně nervózní. Doufám v dušíka