Ahoj chci se zeptat za jak dlouho po ET se embryo zahnizďuje?nebo je to u každé jinak?dekuju☺
pětidenní hečující blastocysta se zahnizďuje 1 až dva dny, čtyřdenní zase 2-3dny , musí nejdříve dojet do blastocysty
Diky za odpovedi😊mám zavedene 2 pětidenní blastocysty a jsem 8 den po et a test negativní. .😔
@leny18 ještě vydrž,to je brzy 😘
@verunkablack snad ano.ale už tomu moc nevěřím.
@leny18 No já myslím, že jo 🙂 to je nejčastější příznak těhu, když tě bolí podbřišek jako na MS až do zad v kříži.. četla jsem, že blastocysty se už můžou zahnízďovat druhý den po transferu, takže už si třeba udělal pelíšek ;) nějak se zabav.. nějaké srandovní seriály nebo knížku, ať ti to uteče 🙂
Do Arlety do Kostelce n.Orl. 🙂 poprvé jsme tam byli 2.9. a ejhle, za chvíli první IVF 🙂 bylo to rychlé 🙂
@kamilka90 no to věřím že je hrozný dilema jestli to říct v práci nebo ne..je to taková choulostivá věc. Naštěstí já tohle řešit nemusím protože jsem na mateřské s první dcerou ale zase po ET nemůžu odpočívat .jelikož manžel je teď v zahraničí na školení. No musíme to nějak zvládnout...a přesně jak píšeš určitě se máme na co těšit 😊
@leny18
@kamilka90 mam uz doma z 2.ivf dvouletaka(predtim ivf i ket neuspesny), z druheho ivf nam zustalo zamrazene embryjko a to je ted u me 😉
Pozitivni test u syna i ted mivam od 8.dne,ale testuju od 6.dne,protoze to mam vzdy uz dusika 😉 ale mam vysoke hcg obecne,nekdo ma 14dni po etu hcg treba 100-1000, a ja vzdy kolem 2000, dr rikal ze proste produkuju ten hormon vice
@leny18 jinak tak druhy den po ket jsem myslela ze to snad hned dostanu,jak silne ms bolesti jsem mela, ale holky kazda to mame jinak,ja to presne takhle mela i u uspesneho et, ze ktereho mam synka,tak jsem ty "priznaky"uz poznala... naopak u predchoziho ketu jsem necitila nic a nevysel
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky,prý do 48 hodin se má zahnízdit