Dobrý den,
s manželem nás po neúspěšných IUI čeká poprvé IVF. Z diskuzí usuzuji, že většinou 5.den od odběru byl už transfer, nám však doktor doporučil po odběru počkat opět na další menstruaci, ať se tělo zklidní po injekcích a následně v novém cyklu transfer provést. Chtěla jsem se proto zeptat, zda-li jste to tak některá také měla a jak jste dopadly?
Děkuji za reakce🍀
Mela jsem to přesně tak. A z toho následujícího ketu jsem otěhotněla. Dítě už ma dva roky.
@soptik82 Ano, budou zmražovat, navíc nějaká lepší filtrace spermií, nemáme zjištěný žádný problém, byť se 3 roky nedaří, celkově budeme platit necelých 40 tisíc. Vzhledem k tomu, že není žádná "překážka", tak nechtějí tělo zatěžovat naráz, prý z toho důvodu ještě měsíc odložení 🤷🏻♀️
@mimig U mě vyšel až Ket, po dvou neúspěšných transferech čerstvých embryí 🙂
Jo a mam první dítě taky z Ketu (druhého). Transfer cerstveho embrya byl neúspěšný. A druhe dite je to schvalne ,, odložené" 😉
@mimig Nám tohle vůbec nenabízeli, šla jsem 5. den po OPU na ET. Nicméně u nás ET nedopadl a KET hned v dalším cyklu ano 🙂. A pak mi i v centru říkali, že mají mírně větší úspěšnost u KET oproti ET. Držím palce, ať se zadaří 🙂.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mimig dobrý večer tak tohle slyším poprvé a nikdy jsem se s tím nesetkala..... Jsem zvědavá s vámi jestli se někdo ozve. Mě spíš napadlo ani nevím jaké máte IVF ale jestli tím že to zamrazí si za to nevezmou peníze navíc 🤷♀️