Dobrý den, prodělala jsem hormon. stimulaci a odběr vajíček. Bylo mi odebráno 9 vajíček, ale žádné z nich nebylo zralé. Co způsobilo, že nebyla zralá?
Odběr vajíček byl proveden 12. den cyklu. Dočetla jsem se na internetu, že se odběry vajíček provádějí 14. – 16. den cyklu a že lze zjistit, zda jsou vajíčka zralá z odběru krve před odběrem vajíček.
Byla mi vajíčka odebrána předčasně nebo nezralost způsobilo něco jiného?
Děkuji.
@martamarty taky bych šla jinam tvoje chyba to není, špatně to načasovali
@utrikocku
Děkuji za info, je tedy možnost od dalšího cyklu začít znovu stimulovat a znovu prodělat odběr?
@martamarty já myslím, že u stimulace musí být odstup asi tři měsíce. Můžu se zeptat, kde se jim to tak "povedlo"?
@utrikocku Liberec
Tak já jsem dnes nafasovala léky a injekce ke stimulaci a na ten odběr krve jsem se doktora zeptala. Možné to urcite je,ale výsledek by byl až druhy den a ne hned,aby dle toho ,,pozměnili”dávky či OPU.A to už by mohlo být zbytečné,taky ta krev prý určuje hladinu hormonu obecně a jelikož,počet folikulu na prave či levé straně dle vaječníku není většinou stejný,tak výsledek krve by byl nepřesný.Nejpresnejsi je prý ultrazvuk a měření folikulu.Tak uvidíme 😯
@martamarty a ke komu chodíte? Já tam chodila k mudr. Mokré a bez problémů vše
@baruska24 k paní mudr. Holcové a 2 dny před odběrem mi UZ dělala paní mudr. Bydžovská. No, na podruhé to vyjde 🙂 Alespoň už vím do čeho jdu a budu klidnější 🙂
@martamarty to určitě, mudr. Bydžovská mi taky zkazila ET napsala mi úplně jiné léky než jsem měla užívat
@baruska24 A napravila to pak alespoň? Já se utěšuju tím, že na podruhé už se budou snažit víc 🙂
@martamarty já už k ní pak naštěstí nešla mudr.Mokra se vrátila z dovolené a chodili jsme už jenom k ní a vyšel hned první KET, ta je z nich tam nejlepší z nejvíce zkušenostma měla jsem ji na doporučení od svého gynekologa
@martamarty ahoj, mohu se zeptat jak to dopadlo? Dozrála některá vajíčka? Nám se stalo to samé😕. Děkuji za odpověď
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jednoznačně chyba centra, zpackali stimulaci. Nic s tvým telem není špatně. Šla bych jinam.