Ahoj holky, příští týden mě čeká odběr vajíček, jsem jen po clostilbegytu, takže nativní cyklus, ale reakce větší. Nicméně nebojím se ničeho, jenom ta narkoza . Jak vám bylo? Ještě jsem nikdy žádnou narkozu neměla. Děkuji
me po kazdy narkoze je hodne spatne, takze uz to rikam dopredu a oni tam neco primichavaji a je to lepsi.. to zvladnes neboj..
@marketa1218 Každý narkózu zvládá jinak ☺️ Moje babička, skvělá to žena byla, tak byla strašně sprostá 😁 Normálně nikdy nemluvila sprostě a byla opravdu velmi hodná ❤️ Já je zvládám v pohodě, směju se a jakmile mě probudí, už neusnu 😁. Ale třeba na jipu byla slečna a ta strašně zvracela. Určitě řekni, že se bojíš narkózy, oni to dají i něco na uklidnění.
@marketa1218
Prodělala jsem narkózu 2x a pokaždé úplně v pohodě. Hned po probuzení bych klidně odešla po svých domů 🤷♀️
Tak ale tohle je narkoza na tech cca 10 min? Mela jsem dvakrat a bylo to uolne bez problemu. Krasne se prospis a hotovo☺️
@console Ano je to jenom chvilka, ale nervózní z toho jsem, protože sem pod narkozou nikdy nebyla. Každopádně vydržím to, bude to určitě všechno rychlé 🙂. Díky
@marketa1218 Taky jsem byla prvně pod narkózou při odběru vajíček ( 2x ) a vlastně to bylo docela příjemné 😀
@marketa1218 byla jsem na odběru 11x a narkozu měla jen jednou. A znovu bych si ji nedala 🙈
Ale všichni okolo zvládají skvěle
@handulkak 11 krát? To je mazec. Já to teď poprvé risknu no, měla jsem mít jenom nějaký ten plyn, ale doktorka říkala, že to nakonec stačit nebude. Pokud mi bude zle, tak taky jednou a dost 😄. To muselo ale bolet ten odběr ne? Ale hlavně, jestli už se to dotáhlo k miminku 🍀
@marketa1218 a kolik předpokládají, ze odeberou?
Tak bolelo, ale dalo se to.
Když se probudím po narkoze, je první můj pocit tento: Já se tak strašně krásně vyspala!
😀 opravdu to vnímám jako úplně příjemný velmi hluboký spánek.
Plus po odběru to bylo hned také: Au!
Ale nic, co by nešlo přežít...
Byla jsem v narkóze 2x - jednou jako dítě v necelých 9 letech a podruhé loni ve 30. Pokaždé to bylo, jako by mě někdo vypnul - prostě najednou strašná malátnost a na lusknutí okamžitě usneš. A hned poté jsem otevřela oči a řekli mi, že hotovo. Je to jako extra hluboký spánek a nikdy jsem neměla představu o tom, jak dlouho jsem byla mimo (poprvé jsem byla uspaná 10 hodin, podruhé hodinu, pocit po probuzení u obou stejný). Loni mi ještě řekli, ať počítám od 10 dolů. U 9 jsem jim tvrdila, že se nic neděje, u 8 to začalo rychle nastupovat a už jsem stihla jen říct "Ty jo to je dobrý, to chci domů" 😀
Tak mě to holky čeká zítra, mám jenom 5 vajíček, ale na to,že je to jenom po clostilbegytu prý dost dobrý 😄. Určitě to nebude na dlouho, kvůli syndromu bílého pláště jsem dostala lexaurin. Na předoperačnim jsem měla hrozné nervy a tlak jako dostihovy kůň, doma vše ok. Možná to taky znáte. Tak si ho zobnu na uklidnění a bude 😄
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky jsem se toho dost bála, ale bylo to v pohodě.