Ahoj, nemáte někdo zkušenost jak to funguje na Motole v Centu rerpoduční medicíny www.ivf-motol.cz přístup personálu, způsoby léčby atd.?
Máme to kousek od baráku, tak cestovnání tam by bylo absoludně bez problémů. Chci tam dneska volat a objednat přítele na spermiogram.
Díky za odpovědi 😉
Ahoj, tak to je fajny. Zatím tam je objednaný přítel na sperimogram. Uvidíme jak na tom bude. Já budu brát druhý měsíc Clistilbegyt. První kůra nezapůsobila 😒 .
to vam drzim palce! Preji Ti at prasky zaberou a jejich sluzby poradne ani nepoznas.
Ahoj holky, my se tam chystáme koncem března..
Marrakech, jak dlouho to tam všecko trvá a jak to tam chodí? Budou nás už při první návštěvě nějak vyšetřovat? díky 🙂
Co se tyka cekacich lhut, nemeli jsme zadny problem. Vsechno slo celkem rychle. U vysetreni asi zalezi s cim konkretne tam jdete, podle toho budou postupovat. Ale dost pochybuji, ze by hned u prvni navstevy vam delali nejaka vysetreni. Spist o bude vstupni konzultace. Ja uz mela nejaka vysetreni s sebou. A rovnou me zaradili do IVF programu. Ale muzu mluvit jen za sebe, nevim, co ostatni klientky-snazilky.
Ahoj marrakech, já zatím za sebou nic moc vyšetření nemám, jen odběry progesteronu a manžel spermio a to je v pořádku... Chtěla bych, aby mě pořádně proklepli 🙂 Držím palce na IVF
ahoj litsea, tak uvidis, jaka vysetreni Ti navrhnout.
Ja se musim je opakovat: ted jsem byla v sobotu na ET a opet velmi pozitivni zkusenost s celym personalem. Veseli, prijemni, vstricni, sestricka nam dala recept na polivku 😀 ,... Snazi se pacientkam jejich snazeni alespon trochu zprijemnit. Na kdy jste objednani?
Ahoj Marrakech, tak tfuj tfuj, ať to vyjde! 🙂
Já jsem taky slyšela jen samou chválu, tak jsem zvědavá. Jdeme 31.3., už se moc těšim, že se začne konečně něco dít 😵
Ahojky Jani, jsi ještě tu? 🙂
Ahoj Litsea, to uz mas za tyden! Neboj, zacne se dit - oni jsou tam takovi akcni.
Dej vedet! Jsem zvedava, jestli budes mit stejny nazor jako ja.
ahojte holky, chtěla bych se poptat na zkušenosti. Byla jsem v Brně na genetickém vyšetření a doporučili mi Motol pro IVF. Chtěla jsem se poptat na termíny pro objednání konzultace,jak moc dopředu? Případně jak dlouho jste čekali na IVF? díky za info🙂
danyr,nemám moc zkušeností,chodíme tam teprve od října,zatím běháme po všech možných vyšetřeních(HP,chlamidie,dnes spermiogram,ještě nás čeká imuno 3.12.),jinak nás objednali asi po měsíci na první konzultaci a hned mi dělali utz a odběr krve na HP(byla jsem akorát 5DC).Snad už to teď půjde a něco se začne dít,je to moooc dlouhé čekání...Proč takový skok z Brna do Motola?
evik73: ahojky, díky za info, to právě nechápu,proč mě posílá z Prenatalu Brno do Motola, mám genetickou zátěž pro mimi,tak to chci eliminovat a doktorka mě posílá do Motola, je to na mě jestli to risknu nebo půjdu na umělý,kde by mi měli vyselektovat "zdravý" vajíčka. Je mi záhadou,že by to nikdo v Brně nedělal?
tak to taky nechápu,je to dost daleko a nevěřím tomu,že by třeba v Praze konkr.v Motole uměli něco více,než v Brně,každopádně ať už to dopadne jakkoliv,přeji ti,ať se hodně brzy toho vytouženého miminka dočkáš.
luuca2,
ahoj i ostatní snažilky. Já jsem navštěvovala v Motole Centum rerpoduční medicíny a mohu říci, že se mi ani od
nich nechtělo. Podstupovala jsem u nich IUI ještě jednou mohu konstatovat, že personál mají móóóóc příjemný.
Na konzultaci jsem chodila k dr. Uhrové a IUI mi dělalo vice doktorů (bylo víc pokusů)
Hrozně jemný je Dr. Hrehorčák a Hanek. To jsem i na UTZ chodila ráda.
Ahojte poraďte mi lékaře v Motole, který je příjemný a má zájem mi pomoct🙂 .
ahojky, jdu tam v květnu také, to jsem ráda, že slyším samou chválu 😵
Ahoj holky,chodím do Motola od podzimu a musím také jen a jen chválit...všichni jsou velice milí 🙂
Ahojky holky,jen jsem se chtěla zeptat jak jste spokojení v Motole? Zvyžujeme s přítelem že by jsme změnili centrum a začli chodit tam ?
Ahoj holky,dlouho tady nikdo nebyl,ale přesto se ptám,jaké máte zkušenosti s Motolem? My jsme tam objednaní 24.1.11,první konzultace.Jinak předtím jsme byli v Pronatalu Praha,kde máme za sebou 1x IUI. Po roce zase zkoušíme pomoc lékařů.Tak uvidíme.
Ahoj, my jsme také přestoupili z jiného CARu. Byli jsme už na první konzultaci, udělalo to zatím na mě lepší dojem než v bývalém caru, tak se uvidí.
Pořád nikdo se zkušenostmi z Motola???
ahojky holky jste tu některá ? 🙂
Ahojky, já také chodím co Motola. Jaké máš zkušenosti?
ahojky, já zrovna do Motola chodím a musím souhlasit, že sestřičky, genetici a veškerý personál s kterým jsem se tam setkala je opravdu super. Až na paní dr.Uhrovou - její přístup je fakt hrůza. veškeré informace mi podávají sestřičky, paní dr. to bere jak na běžícím pásu. hodinu čekáte až přijde a udělá Vám ultrazvuk a pak tam jste asi tak 3 vteřiny a rychle ven. Je velice arogantní a myslím, že jí na pacience moc nezáleží. Já naopak zvažuju odchod jinam. Co si mám myslet o doktorce které je zatěžko vám zavolat jak dopadly testy a jaký bude další postup. To si musíte zavolat sama nebo přijít a řešíte to se sestřičkou. Mimochodem vždy to probíhá na sesterně, jsou otevřené dveře na chodbě třeba 10-20 pacientech a další ve dveřích čeká frontu. Jsem velice sklamaná protože je to velice psychycky náročné a ona vám to moc neusnadní.
Ahoj holky, ja mam s Motolem jen skvele zkusenosti. Chodim tam asi rok. Doufam, ze to nakonec i dobre dopadne. Jsem prave v polovine stimulky sveho prvniho IVF, tak uvidime.
Chtela bych se zastat pani doktorky Uhrove. Prijdete-li k ni jen na utz, je fo vazne rychlovka. Ale pri konzultaci a reseni problemu na nas byla vzdy velmi vstricna, chapava, pozitivni, vzdy vse velmi detailne vysvetlila a hlavne: nikdy nic nezanedbala! Docela me i varovala, ze az prijdu rano na utz, tak ze to bude rychlovka, protoze tam ceka spousta dalsich snazilek - a mela pravdu. Chapu, ze chce-li pomoct vsem, musi systematicky oddelovat cas ktery ma vymezen jen a jen pro me a cas ktery je pro vsechny. Takze prostor na reseni naseho pripadu individualne jsme plne vyuzili, na vsechno jsme se zeptali a vsechno co nas zajimalo jsme se take dozvedeli. Pri ranni rychlovce jsem uz vzdy vse vedela a tak nebylo treba nejakych prodlev.
Uprimne, prijdete-li na utz v pondeli rano, je tam vazne narvano. A vsechny, nebo temer vsechny, chodime do prace a mame i jiny zivot nez jen snazilkovani, takze kdyz to pak "rychle odsejpa", je to, podle me, jen k dobru veci.
Vubec nejvic nadsena jsem ale ze sestricek a to ze vsech. Jsou to vazne andele na zemi. Pobyla jsem v zivote parkrat v nemocnici, i na detskych oddelenich kde se rika, ze jsou sestricky nejhodnejsi, ale s tim co jsem zazila v Motolskem CARu se neda srovnat vubec nic. Kdyby uspech nasich budoucich tehotenstvi zalezel jen na vstricnosti personalu, tak ma Motol urcite 100% uspesnost😀 Teda alespon podle mych zkusenosti.
Moc vam drzim palce, abyste vsechny uz brzo nasly ty svoje dve dalnice... 😉
Ahoj holky, já chodím k doktorce Šuchové a zatím si nemůžu stěžovat. Vše mi vysvětlila a dala nějakou léčbu. Už jsem si prošla 2 ivf v Iscare a já zase nemůžu pět chválu na něj. Tam je to ještě děsnější. Zatím mě čeká IUI, tak uvidím, jak to tam bude probíhat. Akorát mě štve, že tam musím být už v sedm ráno a jsou tam jenom do tří.
Ahoj,my jsme byli na první konzultaci 24.1.11 také v Motole a právě u dr.Uhrové a na mě udělala také velice dobrý dojem,byla milá,vše nám vysvětlila.My jsme jezdili do Pronatalu v Praze a přešli jsme do Motola.Mám za sebou 1x IUI,které si myslím,že bylo zbytečné.Už rok se u mě s přestávkami vyskytuje cysta,v Pronatale mi dr.řekl,že by se cysta měla s menstruací odplavit,no nevím,jestli tomu tak bylo.Do Motola jsem jela s tím,že mi můj gynekolog doporučuje laparoskopii a dr.Uhrová se k tomu také přiklonila,takže jdu 17.2.11 na laparku do Pelhřimova,kde mi to bude dělat můj gynekolog.No a pak se domluvíme na dalším postupu. 😒
jo když se jde na konzultaci tak je docela fajn i když nás se chtěla zbavit za 8 minut (což na vysvětlení postupu IVF je fakt málo) a ještě nám ani neřekla co si budeme připlácet.
ale když přijde nějaký problém během cyklu tak nemůžu přeci čekat až mě veme na konzultaci.
Dr. z genetiky mi volala když byl problém a řešila to se mnou. Toto mi u Dr. Uhrové chybí - chápu že nás má hodně ale je to dost důležitá věc aby to takhle flákala.
Máte někdo zkušenosti s dr. Šuchovou?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,
prave jsem jejich pacientkou a s peci jsem velmi spokojena. Prave pristup lekaru a sestricek je vyborny. Jsou tam mili, trpelivi, zadne protivne odsekavajici sestricky jsem nepotkala. Takze muzu doporucit.