Který den po ET jste se testovaly?

fonamor
30. lis 2015

Ahoj, jsmem 6 den po ET, třídenní embryjka a test zatím negativní, ani duch... kdy jste začly mít duchy, holky? Díky moc a prima den🙂

anina32
30. lis 2015

@fonamor Ještě je brzo, slaboulilinkatýho dušíka jsem měla až sedmý den po transferu čtyřdenního embria 😉 V srpnu mu byly tři roky, držím pěsti ať to vyjde!

kejt29
30. lis 2015

@fonamor ja testovala osmy den 5ti denniho embrya a slaba carka, ted jsme ve 29tt 😊 Jestli mas test negativni alespon vis, ze pregnyl je pryc. Ale na tehu carku mas opravdu jeste brzo...

eliotka1
30. lis 2015

Ahojky, já měla ducha 5. den po ET po prodloužené kultivaci. Trasnferovali mně hatchující blastocystu. Myslím, že v Tvém případě bych počkala ještě tak 3 dny 🙂

fonamor
autor
30. lis 2015

Děkuju za info, ale asi si vzpomínáte na ty nervy🙂... jde mě roztrhnout🙂... Jsem moc ráda, že vám to tak hezky vyšlo!!

eliotka1
30. lis 2015

@fonamor Vzpomínáme, vždyť to bylo teprve nedávno 😀 A Tobě přeji hodně štěstí, ať se zadaří 🙂 Napiš pak, jak jsi dopadla 🙂

jika10
30. lis 2015

U první jsem měla 3 denní embryjka a testovala jsem 9 den po ET, u druhé jsem měla 5 denní expandující bastocysty a testovala jsem 8 den po ET. Na testech vždy duch

fonamor
autor
1. pro 2015

@eliotka1 Děkuji, určitě dám vědět🙂

fonamor
autor
1. pro 2015

@jika10 moc gratuluju, že to tak pěkně vždy vyšlo🙂

jika10
1. pro 2015

@fonamor Taky ti to vyjde 😉

fonamor
autor
1. pro 2015

@jika10 Jituš,u těch třídenních embryjek jsi testovala už i dříve nebo až ten 9 den? Já dneska zase nic, ještě nepanikařím, ale už by tam mohl být malý pidi dušík🙂.. Mě dělali et minulé úterý..

kejt29
1. pro 2015

@fonamor na tridenni mas opravdu jeste brzo, jsi teprve sedmy den a to casto nemaji duchy ani ty s petidennim embryem. Ja mela petidenni a teprve sedmy den jsem vecer teprve spinila od hnizdeni, osmy den byla slaba carka 😉

fonamor
autor
1. pro 2015

@kejt29 jj, děkuju, snad to vydržím🙂) V sobotu se ke všemu vdávám, tak si dovedeš představit🙂...

jika10
1. pro 2015

@fonamor Nene, testovala jsem až ten 9 den, dříve ne

tehulka1167
1. pro 2015

Ahoj,v srpnu jsem byla na 1 IVF test pozitivní sedmej den,ale nedopadlo to. Biochemický těhu. Ted jsem 8 den po Ketu tak lovým duchy 😀 jedno se samo už klubalo ven druhy bylo ještě celý. 🙂

fonamor
autor
1. pro 2015

@kejt29 já jsem pregnyl nebrala...píchala jsem puregon a pak jen otriněco, no a už ani nevím, jak se to jmenovalo🙂... teď už jen utrogestan 2-0-2...

kejt29
1. pro 2015

@fonamor budu moc drzet palce at vse vyjde! Myslela jsem, ze pregnyl pichaji vsechny na spusteni ovulky 😃 Hodne stesti!!!

fonamor
autor
2. pro 2015

Ahoj holky, ještě nepanikařím, ale dnes 8 den a testy negativní.. Ikdyž mě jde chvilkama přes den roztrhnout, pořád si říkám, že ještě máme dva pokusy a že to prostě jednou vyjít musí🙂

m3780
2. pro 2015

Ahojte holky, já měla ET minulé pondělí ( 5-ti denní blastocysty) a dnes jsem to nevydržela a udělala testík, ale bohužel negativní😔. Tak to už asi nedopadne...

fonamor
autor
3. pro 2015

@m3780 ahoj, ještě nezoufej, ukáže až krev. Já jsem začla včera špinit, jsem 9 den po Et, testy taky negativní, počkám do pondělí, kdy mám jít na krev a jsem připravená to zkoušet znovu a znovu, jednou to přece vyjít musí!!🙂

tehulka1167
3. pro 2015

@m3780 Já byla minulý pondělí na Ketu a dnes dušík slabý 🙂

m3780
3. pro 2015

@tehulka1167 gratuluju 👍👏 😄.
Já opět testovala a opět nic. Řvu teď jak želva, vážně mne to semlelo...😔

fonamor
autor
3. pro 2015

@tehulka1167 júúú, tak to moc gratuluju, teď už bude jen sílit!!🙂.. držím palečky

fonamor
autor
3. pro 2015

@m3780 já to ořvala taky včera, ale musíme být silné a věřit, že se příště zadaří!!...

m3780
3. pro 2015

U mne je problém nízké AMH, když jsem měla před ET , tak mi bylo řečeno, že pokud to nevyjde, že neví co se mnou, měla jsem Gonal 225 pak 300 UI ( krátký protokol), vaječníky špatně reagovaly, že prý mi snad větší dávky už ani dát nemohou. Kvalita blastocysty prý taky nic moc a prý snad se mne lepší kvalitu nevydolují.
Po těchto informacích je těžké pozitivně myslet 😳

fonamor
autor
3. pro 2015

a to byl tvůj první pokus? vím, že je to těžké, ale nesmíme to vzdávat. Do kterého Caru chodíš?

m3780
3. pro 2015

@fonamor
Ano, první pokus. Chodím do Zlína.

fonamor
autor
3. pro 2015

ještě máš pořád 4, ono to výjde!!🙂... taky teď optimismem nehýřím, změním kliniku a jede se dál.

m3780
3. pro 2015

@fonamor kam do CARU chodíš ty?

fonamor
autor
3. pro 2015

Jsem taky po prvním pokusu, chodím zatím do Gennetu v Praze, ale jak se dozvídám od jiných lékařů, tak všechno špatně. Krátká stimulace atd, takže my měnit určitě budeme. Zatím se mi nejvíce zamlouvá Helios v Brně, tak bych pak chtěla tam.

m3780
3. pro 2015

@fonamor
O Heliosu v Brně jsem toho také hodně pozitivního četla. 👍