Ahoj, jsmem 6 den po ET, třídenní embryjka a test zatím negativní, ani duch... kdy jste začly mít duchy, holky? Díky moc a prima den🙂
Ahojky, já měla ducha 5. den po ET po prodloužené kultivaci. Trasnferovali mně hatchující blastocystu. Myslím, že v Tvém případě bych počkala ještě tak 3 dny 🙂
Děkuju za info, ale asi si vzpomínáte na ty nervy🙂... jde mě roztrhnout🙂... Jsem moc ráda, že vám to tak hezky vyšlo!!
U první jsem měla 3 denní embryjka a testovala jsem 9 den po ET, u druhé jsem měla 5 denní expandující bastocysty a testovala jsem 8 den po ET. Na testech vždy duch
Ahoj,v srpnu jsem byla na 1 IVF test pozitivní sedmej den,ale nedopadlo to. Biochemický těhu. Ted jsem 8 den po Ketu tak lovým duchy 😀 jedno se samo už klubalo ven druhy bylo ještě celý. 🙂
Ahoj holky, ještě nepanikařím, ale dnes 8 den a testy negativní.. Ikdyž mě jde chvilkama přes den roztrhnout, pořád si říkám, že ještě máme dva pokusy a že to prostě jednou vyjít musí🙂
Ahojte holky, já měla ET minulé pondělí ( 5-ti denní blastocysty) a dnes jsem to nevydržela a udělala testík, ale bohužel negativní😔. Tak to už asi nedopadne...
@m3780 Já byla minulý pondělí na Ketu a dnes dušík slabý 🙂
@tehulka1167 gratuluju 👍👏 😄.
Já opět testovala a opět nic. Řvu teď jak želva, vážně mne to semlelo...😔
@tehulka1167 júúú, tak to moc gratuluju, teď už bude jen sílit!!🙂.. držím palečky
U mne je problém nízké AMH, když jsem měla před ET , tak mi bylo řečeno, že pokud to nevyjde, že neví co se mnou, měla jsem Gonal 225 pak 300 UI ( krátký protokol), vaječníky špatně reagovaly, že prý mi snad větší dávky už ani dát nemohou. Kvalita blastocysty prý taky nic moc a prý snad se mne lepší kvalitu nevydolují.
Po těchto informacích je těžké pozitivně myslet 😳
a to byl tvůj první pokus? vím, že je to těžké, ale nesmíme to vzdávat. Do kterého Caru chodíš?
ještě máš pořád 4, ono to výjde!!🙂... taky teď optimismem nehýřím, změním kliniku a jede se dál.
Jsem taky po prvním pokusu, chodím zatím do Gennetu v Praze, ale jak se dozvídám od jiných lékařů, tak všechno špatně. Krátká stimulace atd, takže my měnit určitě budeme. Zatím se mi nejvíce zamlouvá Helios v Brně, tak bych pak chtěla tam.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@fonamor Ještě je brzo, slaboulilinkatýho dušíka jsem měla až sedmý den po transferu čtyřdenního embria 😉 V srpnu mu byly tři roky, držím pěsti ať to vyjde!