Ahoj mam kedno dítě po ket et byl neúspěšný. Po roce jsem šla znovu na ket a neúspěšně ted musím znovu na celé ivf
Jak ste to měli vy kolik pokusů kolik deti díky
@daniela26zuzi ahoj, mám za sebou 2x IVF. U prvního 3xKet pouze jednou se zadařilo, ale v 6tt samovolný potrat. Teď u druhého IVF se podařilo napoprvé, jsem v 7+1tt tak snad už to dopadne dobře 😉
@daniela26zuzi 1 ivf neúspěšně, nic k zamrazeni. 2 IVF dcera, nic k zamrazeni. 3 ivf čekám syna a každým dnem očekávám porod. Máme ještě 2 mrazacky.
1 IVF, 1 dítě, 0 zamrazených
@daniela26zuzi 3 ivf Nikdy nic na mrazeni,žádné dítě zatím ....
2x ET, 2x KET nic z toho 2x IUI. To 2. IUI úspěšné. 2x dokonce neúspěšný odběr vajíček. Poslední pokus byl v únoru 2019 a brutální OHSS z toho, doporučen odklad na květen. V květnu IUI a povedl se syn. Doktorka říká, že je to spíš náhoda a vlivem šílené hormonální stimulace před tím. Teoreticky se totiž IUI povést nemělo. Letos mi řekli, že jsem neplodná a doporučili pro další otěhotnění dárkyni vajíček. Uvidíme ještě jestli do toho půjdeme, nebo zůstaneme u jedináčka.
1ivf - vklad čerstvého, neúspěšně, nic ke zmražení.
2ivf - vklad čerstvého, neúspěšně, 1 ke zmražení.
1ket - úspešně, narodila se dcera.
Měla už jsem 2 děti z předchozího manželství, počata přirozeně. V době 1ivf mi bylo 36, v době porodu 37 let.
Holky drží palce máme to těžký ja jsem 5 den po ket ale tak nak citim ze nic tak uvidíme mě je 26 a mam pco takže jen tak bez ivf neotehotnim diky bohu aspoň za kluka 🙏 ale vždy jsem si přála mít velkou rodinu, deti miluju
Kluk se povedl to jsme měli 2 embria tak bud nahoda nebo větší šance?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@daniela26zuzi *jedno 😇