Ket. Špatné znamení, nebo je to ještě brzy?

marikaf87
25. čer 2022

Prosím potřebuji poradit... Dělala jsem si test viz foto.. Dělala jsem i test clear blue dnes 12 den po ket a negativní mám to brát jako špatné znamení a nebo jen že má slabší citlivost tak je na něj brzy

misicka1988
25. čer 2022

@marikaf87 Na tom spodním něco vidím... Ještě bych neházela flintu do žita 🍀

marikaf87
autor
25. čer 2022

@misicka1988 přijde mi divné že ten clear blue je negativní na 12 den 😔

lencaa11
25. čer 2022

@marikaf87 ten spodní je náznak // digitální má citlivost 25 ty papírové většinou 10 tím to zachiti dřív testovala bych dal ☘️☘️

misicka1988
25. čer 2022

@marikaf87 Zítra bych zkusila znovu ten papírový. Mám dceru taky z Ketu.Drzim palce.

marikaf87
autor
25. čer 2022

@misicka1988 děkuji.. Já jsem koukala na spousty příspěvků kde třeba mají už 8 nebo 9 den po ket pozitivní clear blue a ukazuje jim to 2+3 a mě nic jako, že negativní 😔tak si říkám, že asi není něco v pořádku. Mám za sebou dvě zamkla těhotenství, normální
@misicka1988 bez pomoci ivf

kkacca
25. čer 2022

Na 12.den je to hrozne slabý duch, kolika denní embryo?

marikaf87
autor
25. čer 2022

@kkacca pěti denní embryo

kkacca
25. čer 2022

To mi prijde fakt hrozne slabý duch, takhle jsem měla 6.den od ET..drzim palce

europa00
25. čer 2022

@marikaf87 ahojky a řešili proč jsi měla zamlkle těhotenství ??? Přišli na problém ? Bylo
toto embryo embryo geneticky testované ? Js měla ducha 4 den od transferu to znamená 9 DPO ty ses teď 17 dni po oplodneni a to je velmi slabá čárka počítám ze teď někdy už mas jít na krev někdo chodí 14 někdo 16 dni po transferu na krev kdy už by měla byt jistota.
I pomalejší embryo se muže rozjet takzvané, to ukáže těch par dni. Pokud to nevyjde a bufe zo
Další zamlkle nebo biochemické měly by v centru v prve radě zjišťovat proč k tomu dochází než do tebe vkládat další a další embrya. Držím palce

marikaf87
autor
25. čer 2022

@europa00 ne já dnes 12 den po oplodnění ket v nativu.. Vše v pořádku genetika a imunologie v pořádku na nic se nepřišlo a genetika embrya nebyla, protože mi v caru řekli, že by to stálo přes 100 tisíc a že když jsme zdraví, že nevidí důvod a když jsem byla na imunologii a genetice na vyšetření tak mi nedali doporučení na genetiku embrya a nemohla bych to prý mít na pojišťovnu

marikaf87
autor
25. čer 2022

@europa00 jinak si mám dělat test po 14 dnech což je za dva dny oficiálně.. Jinak pokud máš pozitivní test tak se na krev nechodí.. Jen v případě že je negativní tak chtějí udělat odběr na hcg

kkacca
26. čer 2022

@marikaf87 jestli si 12dni po ket jak pises tak si 17dni po oplodneni, pokud si 12-5 = 7, dneska 8, tak by carka na testu byla v pohradku 🙂

kelerub
26. čer 2022

@kkacca Co to je za počty? Takhle to u ivf nefunguje 🤦😃
@marikaf87 Zajdi si na krev. To budeš mít jistotu. Je fakt, že 12 dní po transferu je to hodně slabý duch, ale ani to neznamená, že to tak být nemůže. Jsou ženy, které mají pár dní po viditelné čárky a jsou další, kterým se objevila čárka až mnohem později. Každá jsme jiná. Zajdi si zítra na krev a uvidíš. Hodně štěstí 🍀

kocila
26. čer 2022

@marikaf87 uprimne,na 12. den 5denni embrya moc slaby duch (normalne jsi 17den po oplodneni to uz ma byt pozitivni i digi..dokud ale MS nedorazi,vzdy nadeje je..

europa00
26. čer 2022

@marikaf87 ahoj nejsi 12 den po oplodneni jsi 12 dnes 13 den po ket v tom je rozdíl oplodneni je 1 den vzniku embrya teď jsi 18 DPO na což he čárka velmi slabounka ale jak říkám i takobe tehotebstvo muže dopadnout… a vidím ze to tady hodně lidi počítá špatně očividně si pletou pojmy i pocty teď mas 18 dni staré embryo… u nas ba klinice brali v pořádku výsledek z krve s hodnotou nad 500 hcg, ty nižší tam se moc poradně nevedelo jsk dopadnou a úplně nízké s takovými duchama se bralo spíše ze nevyšlo a vysazovaly se léky. A teď k té genetice kolik je ti ket prosím ? A genetiku embrya proplaci pojišťovna s můžete vyt oba bez genetické zátěže Ake geneziku embrya jeho chromozomu ovlivňuje i věk ženy po 35 roku to jde do kopru a hodně embryí má pak špatně chromozomy a je to
Pouze věkem ženy ne její genetikou

europa00
26. čer 2022

@kkacca tohle není správný přepočet Ake úplně opačný 🙈 je 13 + 5

europa00
26. čer 2022

@marikaf87 a to s tím ze se nechodí na krev když mas pozitivní test ??? Co he to za kliniku ?? Dávalo by smysl nechodit na krev v případě negativního testu a v případě pozitivního by se chodit mělo . Přesněji proto aby vyhodnotili hodnotu hcg. Tak už získají nepatrnou představu jestli se muže jednat o prosperující těhotenství nebo třeba zamlkle mimodelozni atd… v pripade nejasných výsledku u nízkého hcg se žena pak sleduje a chodí na opakované odběry aby se případně mohlo vyloučit mimodelozni těhotenství. U normálního hcg nad 500 po 14 dnech od vložení embrya Té objednají v 6 týdnu na ultrazvuk na srdíčko a pak té předávají ke tvé gynekolozce. To je normální a logicky postup

kkacca
26. čer 2022

@europa00 ja chapu jak se počítá ket nebo et, ale zakladatelka si pletla oplodneni a vložení…

kkacca
26. čer 2022

@kelerub vím jak se počítá, koukni jak reagovala zakladatelka vložení/Oplodneni, snažila jsem se pochopit její pocty 🙂

worena
5. črc 2022

@lencaa11 Ano i já a to nosím brýle, vidím 👻👻🍀🙏❤️

marikaf87
autor
5. črc 2022

@worena bohužel další den byl test negativní vysadila jsem léky amelgen a další den přišla menstruace.. Bylo to moje poslední embryo a na další ivf se mi nechce.. Budeme zkoušet normálně třeba se nám podaří otěhotnět jako předtím uvidíme. Nechám to chvilku být.

worena
5. črc 2022

@marikaf87 To mě mrzí... Ale neztrácej naději... Já přirozeně už nemám šanci... Máme naštěstí ještě zmrzlinky 😍 ale také mi hrají nervy už teď...A to na ket půjdu až podle výsledků...11 pokusů je 11 pokusů že...A přitom první dítě na první dobrou .... Necháme se překvapit 🍀🍀🙏❤️

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru