Ahoj holky, ráda bych se zeptala, kdy Vám doporučili testovat po IUI? Dále bych chtěla udělat takovej mini průzkum, na kolikátý pokus se u Vás IUI zdařilo, jaký jste měli průběh atd. Já mám za sebou dvě a první bylo docela nepříjemné, po zákroku krvácení, výtok atd. a po druhé v pohodě. Vůbec nic. Budu ráda za každou zanechanou zprávičku. Mějte se 🙂 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
ani jeden z pěti? ach jo a stimulovala jsi něčím? já Menopurem. To jsou vidiny teda a co dál? půjdete na IVF?
Ja jsem stimulovala 4.-5. pokus Clomhexalem, poprve jsem mela 3 foliky a podruhe uz jsem nezareagovala a mela jen 1. Ja mam OVU pravidelnou, takze to bylo jen na zvyseni sanci.
Mame uz 1.IVF za sebou, bohuzel taky neuspesne, mimco to vzdalo hned v 5tt.
ach jo to je tak nespravedlivé :( 😖 tak jsem si přála aby po roce a půl snažení byly aspoň hezký Vánoce, ale už to asi vzdávám :(
Vysocanko nevzdavej to..dneska jsem holkam psala, ze mam kamaradku, ktere vysla v breznu hned 2 IUI, bohuzel v 10tt o mimi prisla a ted se jim povedla hned 1 IUI po nucene pauze. IUI neni uplne zbytecne. U me je problem asi nekde jinde a doktori na nej jen jeste neprisli.
My se snazime uz 2 a tri ctvrte roku, ale po tom nepovedenem IVF jsem se uklidnila a rikam si, ze to tak proste ma byt, ze se jednou dockam 🙂
takže u Vás taky nepřišli na žádnej problém? 😵
nene diagnoza idiopaticka neplodnost 🙂
tak k tomuto termínu jsem stále nedošla. co to znamená?
omlouvám se že se ptám. :(
neplodnost bez zname priciny
vysocanko, já testovala až v den vynechání MS a vyšla nám hned 1.IUI 😉
Ahoj holky, mám za sebou 1IUI. Ani jsem testovat nemusela, přesně na den, kdy jsem měla jít na krev, jsem dostala MS. Výsledky samozřejmě neg. Teď to zkoušíme bez doktorů a chodíme k léčiteli, který si myslím, že nám hodně pomohl. Konečně mám pravidelnou MS...A doufám, že už doktory potřebovat nebudeme... 😉
no já jsem zvědavá, zejtra to bude 14. den od IUI tak udělám test ... moc tomu ale nevěřím
Doporučili mi testovat 16.DPO (nebo 16.DPIUI? 😀 ). Pak jsem dvakrát nebrala Utrogestan, takže MS dorazila načas (12.DPO), takže jsem vlastně ani testovat nemusela...
já jsem minule taky brala utroš a taky jsem to dostala, až když jsem ho vysadila. Myslím, že tedka to bude hodně podobné. :(
ahoj,
já mám za sebou 4x IUI bez úspěchu 😒 , testovat jsem se měla 14 dní po IUI.
Teď jsme zkusili IVF, ale byl nevhodně zvolený protkol a nereagovala jsem na stimulaci, takže nedošlo ani k OPU. Teď čekám na MS a poté musím jít na krev. Dle výsledků uvidíme, co dál.... 😕
Já když ho brala, tak jsem měla instrukce testnout ten 16.DPO a pokud bude test negativní, tak Utr. vysadit. Pak už jsem ho nebrala, takže na test nedošlo. Ale u nás ty lhůty obecně doporučují hodně dlouhé, třeba u IVF test až 17 dní po transferu (což bývá tak minimálně 20.DPO)...
Já byla na IUI 5x a nic, teď mně čeká za chvíli ET 😉 Já testovala 14 DPO, protože mi došla MS vždy až 5 dní po vysazení utroše, tak abych ho nebrala zbytečně 😉
jo tak to já ho vysadila adostala jsem to hnedka druhý den. a špinili jste při utroši ??
ahojky,ja jsem po prvnim IUI,dneska 6DPO. a mam dost zmatky s tim utrousem. Doktor mi rekl,ze si mam udelat test kolem 14DPO,ale utrous vysadit az dostanu MS...no a vsechny pisete,ze jste MS dostaly az po vysazeni. Jdu hned pristi cyklus na laparku,tak bych nerada dostala MS opozdene, nevite co s tim?
Poletucha, proto mi řekli, že když 16.DPO bude test negativní, mám Utr. vysadit a MS pak dorazí (mně docházela cca 3-4 dny po něm, nešpinila jsem, až v dalším cyklu). Ze své zkušenosti - mohla bych ho brát donekonečna a stejně by MS nedorazila, vysoké dávky Utr. ji spolehlivě blokly.
poletucha-koukám, že jsme na tom dost podobně, jsem dnes taky 6DPO, po prvním IUI
beru Duphaston, začala jsem ho brát hned po IUI a mám ho na 10 dní, takže ho doberu nějaký 24 DC a pak mám čekat, prý je to jejich obvyklý postup
poletucha mám na Tebe dotaz ...... proč jsi podstupovala IUI, když za sebou nemáš laparku? Myslela jsem, že IUI neudělají bez potvrzené průchodnosti vejcovodů.....
a co se testování týká.... řekli: když dostane MS zavolejte a po MS přijdete na kontrolu, když MS nepřijde, zavolejte taky a domluvíme se na taky na kontrole
jinak další IUI je prý možné hned následující cyklus
suvik- no ale jsou i jiny metody na potvrzeni pruchodnosti vejcovodu, mne delali HyCoSy, zjistili,ze mam nepruchodnej pravej vejcovod,ale ze laparka nemusi byt...ja si ji ted domluvila s mym gynekologem,protoze mi rekl,ze je lepsi ten nepruchodnej vejcovod odstranit...jsou pak vetsi sance i pri IVF.
Jinak s tim utrousem..asi ho radsi vysadim driv, mam tak nejak vypocitany dny na laparku a hned na dalsi IUI...musim to vsechno stihnout nez zase odletim z CR. Kdybych cekala na 16DPO a pak az za ctyri dny prisla MS, tak to nestihnu 🙄
Ahojky!
Mě Dr.řekl,že pokud nevyjde IUI,potom teprve se dělá laparka...Takže nejspíš co Dr.,to jiný přístup...
Jinak k té anketce: Já mám za sebou IUI 6x a taky bohužel nic... 😒
poletucha prosím napíš mi, co znamená zkratka HyCoSy a pak mi napiš, jakým způsobem se nerůchodný vejcovod odstraní
Moc se v tom šťourám, viď? 😎 Ale přemýšlím o tom a chci to pochopit. 🙂
vm72 a u mě byl postup.....laparka, pak odeslání do CARu, pak IUI
vm72 to je mi líto a jak to řešíte dál?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj Vysocanko, ja testovala vzdycky az 14 dnu po IUI...a bohuzel nam nevysel ani jeden z 5ti pokusu. Drzim palce, at tobe klapne hned ten duhy 🙂