Ahoj, včera jsem byla na opu, odsáli jsme 12 vajíček a dnes si budu volat, kolik se jich oplodnilo. Je tu někdo, kdo má také po opu a čekání a nervy před sebou? Na sdílení starostí i radostí a zkrácení dlouhého čekání.
Já jdu na transfer zítra. V neděli tam bohužel nikdo není, tak zavádíme čtvrtý den. Jsem z toho lehce nervózní, není to první ivf a vždy jsme dávali blastocystu. Jinak máme zatím 8 embryí, ale jednoho nejrychlejšího favorita.
ahoj, tak já jsem byla a transferu 10.12 a nakonec zbylo pouze to embryo,co mi vložili,takže jsem jak na trní ...... Jak jste dopadli vy? 🙂
tak nám zavedli jedno a ostatní to vzdali,takže nam nic nezůstalo a pevně doufám,že to vyjde. Tak já špinila jen ten den transferu,ale jinak ty bolesti jako na MS mám taky a přijde mi,že jsem furt taková nafouklá....Jinak jsem doma,protože moje dítě je nemocný a to je dost na palici,takže se mi hlavou honí furt nějaké věci :( Neboj, určitě to zvládnou ,ty naši bojovníci 🙂
U nás také špatné. Dnes jsem také začala krvácet. Jsem 10 dní po transferu, tedy jakoby 14dpo a tedy v termínu menstruace. Rovnou jsem pro jistotu udělala test a negativní. Takže u nás konec nadějí.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ajleenka ahoj ja byla včera bylo 7 vajíček z 9 folikulu. Dnes volali a zatím máme 3 embrya zbylé 4 dozrali ale nevím co bude s nima. Takže pokud se nic nezmění budu volat v pondělí a transfer v úterý.