Holky, je tu nekdo, kdo bude v rijnu zacinat stimulovat na IVF a jde poprve? Mela bych mit castecnou anestezii - entonox, neco jako rajsky plyn ☺️, mela jste to nejaka?
Rady a tipy 🙏🏻🍀🧡 na jidelnicek pri IVF, na co se pripravit, rady zkusenejsich, prosim 🤍
Jak jste zvladaly pichat injekce do briska?☺️
Pracuji u mestske policie 👮🏻, takze od zacatku stimulace neschopenka 🙂
Vsem velke diky za rady 😇😘🧡
@barushka34 injekce do břicha v pohodě. Vše je jen v hlavě 🙂 a určitě hodit do klidu psychiku , ta dělá opravdu hodně. Upravila jsem stravu
@renisch drzim 🙏🏻🍀✊🏻, ja mela od pojistovny MV211 schvaleno do 3 dnu, takze to bude v pohode ;)
@renatajaja dekuji 🙏🏻🧡, mohu se zeptat, jak jsi jedla, prosim? 🙏🏻
@renatajaja gratuluji 😘 a ja embryoglue chci hned od zacatku 🙏🏻, takze do nej jdu hned u prvniho ;)
Ahoj já budu poprvé stimulovat v říjnu měla jsem stimulovat už tento měsíc ale z důvodu nemoci jsem to musela odložit o měsíc později takže nám oboum držím palce
@ksenicovalucie2023 taky Ti moc drzim 🍀✊🏻, dekuji 😘
@barushka34 nápodobně
@barushka34 faaakt? Mě sestřička říkala že právě 211 se s tím zabývá dlouho. Že třeba až 3 týdny. Takže neví, jestli se to stihne ještě tenhle cyklus nebo začneme ten dalsi. 🙈 Takže jsme domluvené že zavolám první den cyklu a domluvíme se jak dál, jestli už to bude schválené od pojišťovny. Můžu se zeptat kam chodíš ? Já do gennetu.
@renisch ano, bylo schvaleno za 3 dny ;), chodim do Pronatalu v Koline ;)
@barushka34 před ET jsem pila hodně maliník a vybírala jídla pro těhotné. Cvičila pánevní dno. Po ET jsem vyhodila úplně sladké , vysadila čaj z maliníku a nahradila šípkem, kontryhelem. Vypiju tak 1,5 l denně a od základu změnila stravu. Vyhni se stravě co stimuluje dělohu. Mnoho bylinek nesmíš. Pozor na kmín. Raději vůbec nejíst . Má stejny účinek jako libeček. Stimuluje dělohu a může Ti vypudit embryjko.
@renatajaja kontryhel piji denne od 1. dne ms po ovulaci ;), dekuji za radu, to by me nenapadlo, takze radeji zadne bylinky v procesu a kmin. Poridim sipkovy caj. Jedla jsi treba ovoce a jakou zeleninu? 🙏🏻🤍 Dekuji 💋
@renatajaja takze ten malinik pit pri stimulaci?
@barushka34 ano před , jak proběhne ET tak už nepít ...mohl by Ti ublížit
@barushka34 ano ovoce jim normálně a zeleninu také .... mimo ledového, čínského salátu to ne . No a jestli máš ráda játra tak určitě v prvním trimestru vynechat. Obsahují vysoký podíl ,,A'' a ten může uškodit miminku.
@barushka34 tak já teď volala do gennetu a dnes je to 15 dní co byla žádost odeslána a ještě není schválena. 🙈 takže tenhle cyklus se to nestihne. 😥
@renisch mne to schvalili za 3 dny 🥹, je mi teda 34 let ;)
@barushka34 to mě taky je 34 let. Nechápu proč to u někoho trvá teda tak dlouho. 🙈😥 Stejná pojišťovna, stejný věk . Ale možná to může být i tím, že už jedno dítě mám, tak si třeba myslí, že tolik nespěchám. 🤷♀️🤷♀️😇
Ahoj holky,
Jsem po krvy a mám se dostavit 1.-2. Den cyklu na Car skrz ultrazvuk a pro léky. Dneska ráno jsem začala o dva dny dřív špinit ( po noční ). Odpoledne jsem se probudila a normálně slabší MS :/ jenže mě ten druhy den vychází na neděli a ve zprávě je napsané ve všední dny a v sobotu do 8 ráno. Tak nevím co teď.
@ewewilson zitra tam normalne bez ;), bude to ok, kord jestli jeste poradne nekrvacis ;), mne daji leky radeji proto driv, protoze mi to vychazi na vikend ;)
Ahojky nezbyl někomu náhodou puregon?
@vbg88 jen orgalutran ;)
@barushka34 děkuji za odpověď 🙂 ten nepotřebuju
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@barushka34 ahoj 🙋♀️ já mám nyní zaslanou žádost na pojišťovnu, takže mě to taky čeká v říjnu. Mám teda dost obavy. První dcera se povedla na první IUI, a nyní ani po 5 pokusech nic. 😥 chodím do gennetu. Před 14 dny jsem byla na konzultaci a mám z toho v hlavě guláš. Neskutečné množství informací. Může už jsem částečně připravila i na to kolik budeme doplácet. Málem ho trefilo. 😂 každopádně nám všem které to čeká držím palce.