IVF po revizi. Jaké máte zkušenosti a výsledky?

cambra
25. dub 2021

Krásný den přeji, mám prosbu na Vaše zkušenosti. Doporučení a rady jsou jasné, ale mě by zajímaly přímo osobní zkušenosti. 2 týdny zpět jsem byla na revizi po neúspěšném samovolně potratu, kdy šlo o zamlkle těhotenství (zjištěno v 6tt). Celé se to odehrávalo měsíc a půl, ale dle vyšetření v úterý je vše ok. Do toho vyšetření doktorka navrhovala následně počkat min 2 cykly a teď po kontrole mi řekla, že do stymulace můžeme jít klidně hned, že už jsem I před ovulaci (práce ovuluji) a že není třeba čekat. Byla jsem z toho lehce zmatená, připomněla jsem ji její návrh, ale říkala, že fakt vypadá, že je u mě vše ok. Jaké prosím máte zkušenosti a výsledky Vy? Díky.

danulka04
25. dub 2021

@cambra Ahoj, ja byla na revizi v prosinci a pak na dalsi kontrole v car v lednu, kde mi dr. rekla, ze klidne muzeme jit do dalsiho ivf, takze v unoru jsem zacala opet se stimulaci.

cambra
autor
26. dub 2021

@danulka04 tak to je dost podobný a nemáte obavu, že to je brzy?

timewillcome
27. dub 2021

@cambra mě se to jeví jako dost brzy. Osobně bych se do toho nehnala a raději počkala. Já jsem teď 13 den od ET a uhnízdění nevyšlo. Další transfer budu mít až v červnu. S manželem jsme si řekli, že kdybych měla začít celý proces znovu od stimulace, tak si dám detox těla ať se ze všeho zapamatuje a až pak

danulka04
27. dub 2021

@cambra Neměla jsem pocit, že by to bylo moc brzo, já byla spíš ráda, že můžu něco dělat a asi mi to i trošku pomohlo po psychické stránce po potratu. Navíc dle dr. je tělo na těhotenství a ty změny zvyklé, takže je o fous větší šance že to vyjde. Což teda u nás úplně neplatilo a další transfer nevyšel.

cambra
autor
28. dub 2021

@danulka04 to me mrzí.... 😏 No uvidíme, jak to nakonec dopadne.... Za mě bych počkala min 1 cyklus...a pak stimulace....