Krásný den přeji, mám prosbu na Vaše zkušenosti. Doporučení a rady jsou jasné, ale mě by zajímaly přímo osobní zkušenosti. 2 týdny zpět jsem byla na revizi po neúspěšném samovolně potratu, kdy šlo o zamlkle těhotenství (zjištěno v 6tt). Celé se to odehrávalo měsíc a půl, ale dle vyšetření v úterý je vše ok. Do toho vyšetření doktorka navrhovala následně počkat min 2 cykly a teď po kontrole mi řekla, že do stymulace můžeme jít klidně hned, že už jsem I před ovulaci (práce ovuluji) a že není třeba čekat. Byla jsem z toho lehce zmatená, připomněla jsem ji její návrh, ale říkala, že fakt vypadá, že je u mě vše ok. Jaké prosím máte zkušenosti a výsledky Vy? Díky.
@cambra mě se to jeví jako dost brzy. Osobně bych se do toho nehnala a raději počkala. Já jsem teď 13 den od ET a uhnízdění nevyšlo. Další transfer budu mít až v červnu. S manželem jsme si řekli, že kdybych měla začít celý proces znovu od stimulace, tak si dám detox těla ať se ze všeho zapamatuje a až pak
@cambra Neměla jsem pocit, že by to bylo moc brzo, já byla spíš ráda, že můžu něco dělat a asi mi to i trošku pomohlo po psychické stránce po potratu. Navíc dle dr. je tělo na těhotenství a ty změny zvyklé, takže je o fous větší šance že to vyjde. Což teda u nás úplně neplatilo a další transfer nevyšel.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@cambra Ahoj, ja byla na revizi v prosinci a pak na dalsi kontrole v car v lednu, kde mi dr. rekla, ze klidne muzeme jit do dalsiho ivf, takze v unoru jsem zacala opet se stimulaci.