IVF,KET listopad 2018

sadovka
17. říj 2018

Ahoj holky, pojďme sdílet své pocity,poznatky... 26.10 si jdu vyzvednout léky a protokol a od první menstruace budu začínat s úplně prvním IVF. Navštěvují Reprofit v Brne, páni doktorku Pospíšilovou.

lucik253
17. říj 2018

@sadovka Ahojky ja chodim do Reprogenesis v Brne.Vcera mi odebrali 21vajicek,15zralych a dnes je 13embryi.V nedeli jdu na ET

gabrielamot
17. říj 2018

ahoj holky, chodím k Apolináři, čekám na menstruaci a už mám léky, je to moje první IVF

anonymkacka
17. říj 2018

@gabrielamot mužů se zeptat proč jste se rozhodli pro IvF? Myslím tím, proč to neslo přirozene? Zkoušeli i jiném metody?

gabrielamot
17. říj 2018

@anonymkacka To nevíme, první miminko bylo přirozeně nějakým zázrakem. Už přes rok nemám cyklus, problémy se štítkou, zkoušeli jsme časovaný styk a nereagovala jsem na stimulaci, několikrát se to nepovedlo, různé dávky a absolutně nic,proto jdeme do IVF.

anonymkacka
17. říj 2018

@gabrielamot děkuji 🙂 ptám se jenom proto, jestli má někdo podobně zkušenosti

tyna1990
17. říj 2018

Ahojky 😉 snažíme se s manželem 4 roky, máme zasebou 3IUI neúspěšne. Momentálně čekám na MS, která by měla přijít kolem 21.10. Léky mam u sebe. Už se na to těším 😊 chodím do Sanusu Pardubice. Dali mi Gonal s tim, že ho začnu píchat 2 den MS a cetritide který začnu 5 den. Ten 5 den mám jít k doktorovi na UZ tak se uvidí 😉 😍 jinak vsem hodně moc přeji aby vám to vyšlo 😊❤️

evawest
17. říj 2018

Ahoj, ja za 10 minut picham Gonasi a v patek jdu na odber vajicek. Je to nase 7.IVF. 😊

terezp1
17. říj 2018

@tyna1990 Jak dlouho navštěvuješ Sanus v Pce? spokojenost?

gabrielamot
18. říj 2018

@anonymkacka není zač 🙂 držím palce, ať se zadaří

gabrielamot
18. říj 2018

@tyna1990 Taky moc přeju, ať to vyjde ❤ MS čekám taky okolo 20. Cetritide se píchá na udržení folíků? Budu mít taky, ale dostanu ho až po kontrolním UZ. Berete někdo někdo nějaké bylinky, vitamíny, doplňky? Já beru asi 3 měsíce Inofolic Combi.

gabrielamot
18. říj 2018

@evawest Držím palce, moc moc. Sleduju tvůj příběh a moc ti to přeju a obdivuju tvoji výdrž.

lucik253
18. říj 2018

Ahojky, tak stale 13 embryi 😊 a 4 bunecne.Dzim palce vsem

tyna1990
18. říj 2018

@terezp1 Sanus navštěvují cca 1rok a půl a jsem maximálně spokojená 😊

tyna1990
18. říj 2018

@gabrielamot jj přesně tak na udržení. Jinak si myslím že ho budu píchat ten den po UZ. Já užívám furt něco a dlouho a střídám to. Pan doktor říkal že mám krásnou sliznici. Že se mimi bude mít jako v bavlnce 😊😍

tyna1990
18. říj 2018

Jinak dneska jsem začala trošku spinit tak to budu hlídat zda se to rozjede. Prý se to počítá až se opravdu MS rozjede...

gabrielamot
18. říj 2018

@tyna1990 díky za odpověď. A nevíš, jestli se to píchá jednorázově nebo až do doby než se píchne Ovitrele? To je dobře ta sliznice. Mně v CARu říkali, že když je krev do 18 hodiny, tak je to 1DC, jinak až další den.

tyna1990
18. říj 2018

@gabrielamot mě říkali že se to píchá každý den až do zákroku. Já ovitrele píchat tedy nemám. Každý to máme jinak no. S tím gonalem mám brát i tbl Prednisonu a potom transferu na udržení utrogestan 😉 No Musím mu pak ještě zavolat pac z toho mám hlavu jak pátrací balón 😂😂 jj super děkuji za info. 😉 😍

sadovka
autor
18. říj 2018

Holky a jaky mate protokol? Ja se to dozvim az pristi patek, ale vlastne ani netusim podle ceho to doktori rozhoduji?

tyna1990
19. říj 2018

@sadovka já mám stimulační protokol s antagonisty. Ale podle čeho to určují to netuším. 😉 Já si říkám ať mám jakýkoliv protokol, věřím že je ten správný a že bude výsledek báječný 😍 😍

sadovka
autor
19. říj 2018

@tyna1990 v to taky doufam 😊

gabrielamot
19. říj 2018

@tyna1990 díky za info, aha, tak to budu píchat taky do zákroku, Ovitrelle jednorázově před OPU. Utrogestan nebo něco takového dostanu snad také. Těch informací je hrozně moc.

gabrielamot
19. říj 2018

Budete brát někdo nějaké doplňky stravy? Nebo řešíte nějaké dietní omezení(bez laktózy, bez lepku, bez kofeinu atd.)?

evunkas
19. říj 2018

Ahoj,mohu se k Vam pridat?cekam na vysledky me genetiky a na konci listopadu, do toho jdeme znovu plni nadeji,ze na potreti to musi uz vyjit...ale budeme to mit delsi o cekani na pgd...

sadovka
autor
19. říj 2018

@gabrielamot no ja ted prave beru gynex a listovku a piju kontryhel no a jeste cvicit kazdy den hormonalni jogu. Tak se chci prave v patek zeptat jak si pujdu pro leky zda by mohlo neco z toho vadit kdyz bufu stymulovat

sadovka
autor
19. říj 2018

@gabrielamot *budu stimulovat 😊

sadovka
autor
19. říj 2018

@evunkas no samozrejme ze muzes 😊 víc bab víc ví 😏

tyna1990
21. říj 2018

Tak dneska sem si píchla poprvé gonal a vzala tbl Prednisonu. Ve čtvrtek to vychází ze půjdu na kontrolu tak jsem na to zvědavá ☺️😍 ještě mu zavolám jestli si mám píchnout ten cetrotide den před večer nebo ten den ráno kdy k němu půjdu. Těch informací je vážně moc. Snad na nic nezapomenu. 😉 Jinak ten první gonal mi pichnul manžel pac mě to desilo ale nic to není a už to zvládnu sama ☺️😉

lucik253
21. říj 2018

Ahojky, tak ja dnes embryotransfer 😍 a ted 12dni cekat

sadovka
autor
21. říj 2018

@tyna1990 a jak se citis po tech prascich? Jako myslim treba jestli nemas zmeny nalad,nebo jestli ti neni spatne?

sadovka
autor
21. říj 2018

@lucik253 to je skvele. Budu drzet palečky, hlavně
udržujdobrouu naladu 😊 a jak se citis po transferu? Me to vsechno teprve ceka tak vyzvidam at jsem pripravena ☺