Ahoj holky.. prosím vás o info- jakou máte zkušenost se svými ivf pokusy.? Mám 8letou dceru (normálně),nyní (jiný partner a špatný spermiogram) -řeším nevydařené ET a KET . zajímá mě zda vám po vašich nevydařených ivf cyklech doktoři změnily léky, případně doplnily ještě nějaká vyšetření... (příp jaká?) . nechce se mi jít do nového ¨2ivf pokud by byl postup stejný..(na léčbu reaguji dobře ale chtěla bych nějak napomoci ke kladnému výsledku..) a nevím jak to chodí.(mám o nějaké vyšetření zažádat? -které vám bylo doporučeno?). Byl u vás další postup stejný nebo až nějaké změna dosáhla vytouženého těhotenství?? děkuji za vaše rady, doporučení a názory..
ahoj.. jsem v REPROMEDA v Brně.. měla jsem dlouhý protokol... (pro mě asi ok) -nevím výhody a nevýhody dlouhého a krátkého.. ..Holky -prosím napište svoji zkušenost s lékařským postupem při vašem IVF .. Všem tu přeji štěstí při čekání na // .. 🙂 ahoj
Ahoj,a co změnit car.V Brně je jich několik.Nemusíš hned přecházet jinam,jenom nezávaznou konzultaci a dej na svou intuici.Co by radili jinde.Zda ještě nějaké vyšetření.Prošla jsem toho víc a nebudu dělat reklamu,ale až v tom posledním jsem cítila že je to na dobré cestě a teď mi tady spinká dcerka.Je to na tobě,můžeš si vybrat. 🙂
Čauky Měla jste nějaká z vás cystu a dlouhý protokol povedl se vám ket?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky, já jsem na tom podobně s tím skóre. Máme za sebou 1IVF a to ET, který skončil mimoděložně a pak KET dvou mrazáčků a nic ☹ Takže teď se právě chystáme do 2IVF. Před tím jsme měli krátký protokol, dle mého taková ta klasika, Gonal 150 jednotek, úroda sice byla, ale na můj věk docela malá a teď pan doktor chce dlouhý protokol, toho se docela právě bojím, je to mnohem delší počet dnů píchání injekcí a pak prý mě uvedou do jakoby umělého přechodu ☹ tak uvidíme, ale ptala jsem se, proč mi třeba jen nezvýšili jednotky u krátkého protokolu a bylo mi řečeno, že pak doktor chce, ať jsem těhotná, tak proto dlouhý protokol 😀 tak mu budu věřit no 🙂 kam chodíte do caru?