IVF, ET, KET, jaké máte zkušenosti se svými pokusy?

alalas
30. srp 2014

Ahoj holky.. prosím vás o info- jakou máte zkušenost se svými ivf pokusy.? Mám 8letou dceru (normálně),nyní (jiný partner a špatný spermiogram) -řeším nevydařené ET a KET . zajímá mě zda vám po vašich nevydařených ivf cyklech doktoři změnily léky, případně doplnily ještě nějaká vyšetření... (příp jaká?) . nechce se mi jít do nového ¨2ivf pokud by byl postup stejný..(na léčbu reaguji dobře ale chtěla bych nějak napomoci ke kladnému výsledku..) a nevím jak to chodí.(mám o nějaké vyšetření zažádat? -které vám bylo doporučeno?). Byl u vás další postup stejný nebo až nějaké změna dosáhla vytouženého těhotenství?? děkuji za vaše rady, doporučení a názory..

catchulinecka
30. srp 2014

Ahojky, já jsem na tom podobně s tím skóre. Máme za sebou 1IVF a to ET, který skončil mimoděložně a pak KET dvou mrazáčků a nic ☹ Takže teď se právě chystáme do 2IVF. Před tím jsme měli krátký protokol, dle mého taková ta klasika, Gonal 150 jednotek, úroda sice byla, ale na můj věk docela malá a teď pan doktor chce dlouhý protokol, toho se docela právě bojím, je to mnohem delší počet dnů píchání injekcí a pak prý mě uvedou do jakoby umělého přechodu ☹ tak uvidíme, ale ptala jsem se, proč mi třeba jen nezvýšili jednotky u krátkého protokolu a bylo mi řečeno, že pak doktor chce, ať jsem těhotná, tak proto dlouhý protokol 😀 tak mu budu věřit no 🙂 kam chodíte do caru?

alalas
autor
30. srp 2014

ahoj.. jsem v REPROMEDA v Brně.. měla jsem dlouhý protokol... (pro mě asi ok) -nevím výhody a nevýhody dlouhého a krátkého.. ..Holky -prosím napište svoji zkušenost s lékařským postupem při vašem IVF .. Všem tu přeji štěstí při čekání na // .. 🙂 ahoj

ninanela
31. srp 2014

Ahoj,a co změnit car.V Brně je jich několik.Nemusíš hned přecházet jinam,jenom nezávaznou konzultaci a dej na svou intuici.Co by radili jinde.Zda ještě nějaké vyšetření.Prošla jsem toho víc a nebudu dělat reklamu,ale až v tom posledním jsem cítila že je to na dobré cestě a teď mi tady spinká dcerka.Je to na tobě,můžeš si vybrat. 🙂

devaki
19. říj 2020

Čauky Měla jste nějaká z vás cystu a dlouhý protokol povedl se vám ket?