Ahoj holky, prosím o Váš názor. První IVF bylo přerušeno z důvodu že jsem nereagovala na stimulaci.mela jsem 112 jednotek. Teď stimuluji na 2.IVF, píchal čtvrtý den 150 jednotek gonalu. Všude se ale dočítám jak jste byly nafouklé,bolela Vás hlava a podobne příznaky. Ale já se cítím pořád úplně stejně. V pondělí jdu na ultrazvuk, tak budu vědět víc. Ale zajímal by mě Váš názor jestli myslíte že už je to ztracené a nebo je šance že folikuly rostou a já nic necítím?
@misicka1988 děkuji za odpověď.😊 tak snad budu stejný případ jako ty. Já jsem se tak nějak sama vynervačila z toho strachu že zas nic necítím a teď se nedokážu uklidnit 🙄
4. den většinou nic, až v druhé půlce jsem nesměla běhat (ani pár kroků na tramvaj)
Já jsem měla 6. den trochu nafouklé břicho, a pak už ani to moc ne. A "vycucli" ze mě 43 vajíček ;) Prostě to jen dobře snášíme, držím palce 🙂
Holky tak jedu z ultrazvuku,jsem sedmý den a mám cca 7 folikul,všechny 10mm,tak snad je to na dobré cestě,jsem šťastná aspoň za to 😊
Je to opravdu ruzne! Mam za zeboe 8 inseminaci, vsechny s gonalem a vetsinu jsem necitila vubec nic! A pokazde byla jina "uroda" - je sice fakt, ze nikdy vic nez 15, spise kolem 6-10 folikulu. Nemusi to byt zadne znameni! Bud rada 😀
Tak já taky užívám Gonal F,dnes druhy den.Mam tedy 250 j,dal pak 200 j.Nic zatím necítím.Jen trochu po vpichu na tom místě tak 2-4 hodky cítím,ze tam přesně jsem se píchla.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sadovka Já po Gonalu také neměla vůbec žádné reakce. Vůbec nic. Folikuly narostly tak jak měly. Takže se neboj, někdo je holt citlivější a někdo o tom ani neví 😊