Ahoj holky je tu některá se zkušenostmi s eurofertilem v Ostravě? 🙂 Zajímá mě jak tam probíhá IUI, objednávací doba, kolik schůzek apod. Děkuji
Mam dobrou zkusenost. Zadna dlouha cekaci lhuta, skvely pristup a prijemny personal a hlavne ochota pomoct.
Taky mam dobrou zkusenost ;)
To se pridam...Taky mě zajímá... holky a nutili Vás hned do všeho? Já se bojím jít, nechci vlastně ivf ani iui...chci vyléčit naše problémy (spermi, pcos)... díky!
Me nenutili, me dali navrhy ivf nenavrhovali vubec nejdruv jsme resili spermio, slu jsme tedy do iui jelikoz lekar rikal ze by byla skoda nevyuzit jelikoz to plati pojistovna ale jelikoz se nedarilo tak navrhoval vysetrit pruchodnost. Ale vse jsme resili tak aby ivf bylo az to posledni...bohuzel na nej doslu zatim to 1 se tedy nezdarilo ale nevadi jdeme dale
Zrovna tam máme spermiogram a pak vstupní konzultaci. Snažíme se rok, z toho jednou SP bez revize. Budu ráda za Vaše osobní akutální postrehy, zkušenosti.
MUDr. Jaroš nebo MUDr Lachčinsky ??
Jojo byli chodime tam uz pravidelne🙂 mam Lachčinu a nemuzu si stezovat. A nenutili nas do niceho rekli co je pro nas nejlepsi a ze rozhodnuti je na nas🙂
Mam za sebou 2 iui ty nevysly takze pujdu jeste na 4, pokud se nepodari tak ivf
Ja mam dr .Jarose chodime od zari takze mame 6x iui, a 1x ivf nezadarilo se .Nemeli jsme co zamrazit takze jsme nemohli jit do ket. Nenutil nas do niceho doporucil vysetreni ted posilal na dalsi... A na podzim jdem.do 2. ;)
Snazime se 2,5 roku. Po 2 letech se povedlo ale bohuzel mimodelozni takze brali vajecnik i vejcovod. Do eurofertilu jsme sli po tom mimodeloznim. Vyplnili jsme dotaznik ten s nami prosli rekli co si myslis ze by bylo nejlepsi a rozjel se kolotoc vystreni. Nic strasneho jen u me se to strasne tahne jelikoz ovulaci mam jen ob mesic tak je to slozitejsi. Do toho jsem mela jeste spatky hormonalni profil ktery uz mam ale v norme mela jsem zvyseny prolaktin a ten snizuje neplodnost. Jinak pritel je ok
Za navstevy se neplati ;)
@verajan Dnes byl prítel i já poprvé v EuroFertilu, byl na spermiogramu. Predbezne orientační vysledky dopadli mooc dobre, ted jeste do 14ti dní ta morfologie. Pak ta vstupní konzultace, rada bych zkusila ty zakladní vysetrení (krev, horm. profil, a folikulometrie) a pak az dle vysledků se rozhodla co dal, spíse chci pomoci jen k prirozenému otěhotnění.
Tak a je rozhodnuto!
Hned při vstupní konzultaci, nastup v době MS na hormonální profil , pak nasadit Clostylbegyt a zkusíme první IUI.
Máte někdo DOBROU Zkuššenost, že v EuroFertilu vam Iui vyšlo???
MUD Jaroš, nas postavil pred jasné data, čísla a realitu... Z 10 párů se jen 1 páru podaří přes IUI otěhotnět.
Neceka některou z Vas IUI v EuroFertilu? Na kolik vas první IVF tam vyšlo?
my jsme objednaní 21 ledna na první schůzku, vůbec nevím do čeho jdu. bojím se toho.. já vím, měla bych být spíše ráda, ale bojím se... nechci do sebe cpát hormony atd....
@lilienelli bez hormonu to nepůjde, to rikam rovnou.
Ten Car vam nabidne možnosti, varianty, nastrel toho co se bude dit, vy si vyberete.
Vy se jak dlouho snazite? Přítel byl na spermiu??
@biedronca i když mám hormonální profil ok? no manžel ještšě nebyl na spermiogramu, až tam půjde. máme dceru, v září 2017 jsem byla těhotná, ale zamlké... snažili jsme se cca dva roky, otěhotněla jsem, zamlklé a teď se snažíme rok a nic.
@lilienelli Takže dohromady 3 roky se snažíte?
Určtiě Vas bude čekat inseminace, ta je zdarma a tam se vzdy stimuluje ,aby rostly folikuly, jak potrebují Clostylbegytem.
@biedronca přiznám se Ti, že už ani nevím jak dlouho se snažíme... byli tam malé přestávky- kupříkladu jsem musela mít čtvrt roku pauzu kvůli rehabilitacím a to bylo v roce 2017, pak zase čtvrt roku pauzu, aby se mi dala do pořádku štítnou žlázu, pak zase byla pauza na straně manžela, protože měl zdravotní problémy a furt něco... začli jsme se snažit koncem roku 2015, ale je fakt, že jsem si rozjížděla podnikání a nebyla jsem vůbec psychicky v pohodě. je to už dlouho a je to začarovaný kruh... inseminace je ok, sice, co jsem tak četla, je tam prý jen 10% šance otěhotnění, ale je to pro mě přijatelnější než umělé. doufám, že to půjde rychle, i když, je to má vina, že jsem to nechala zajít tak daleko... teď je mi už 33 a mám pocit, že vlak ujíždí...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj... v eurofertilu jde vše rychle!! Držím palce