Ahojte, chcela by som sa opýtať koľko dňové embryo vám vkladali a ako to u vás dopadlo? Vyšlo to na 1 krát alebo ste mali viac pokusov . ? Možno sa aj nám podarí konečne náš prvý vklad . Ďakujem
@jannaa001 Poprvé zavedeno čerstvé 5ti denní embryo, neúspěšně. Podruhé to samé, také nevyšlo. Po třetí absolvován Ket - 5ti denního embrya, a to už se úspěšně chytlo.
1. embryo 5 denní - ET - nevyšel, 2. embryo 5 denní KET - vyšel 🙂
@jannaa001 1. transfer (ET) 5denní embryo - nechytlo se, 2x transfer (KET) 6denní embryo - máme syna.
@jannaa001 první ivf a první ET 5 denní embryo a povedlo se hned jsem 12tt.
Dalujem vám . My rozmýšľame či pojdeme na vklad na 4 deň .. ak bude všetko v poriadku .. teraz cakame ako na popravu 😉 každé ráno stres.. lekár vravel že mozme aj na 4 deň alebo počkať do 5 . Lenže naposledy sa nám na 5 deň prestalo vyvíjať . Kamarátka je teraz čerstvo po transferu a vkladali jej 2 dňové 2 embrya .. keď tak čítam v diskusiách komentáre tak väčšina žien ma úspešne tehotenstvo po vklade skoršieho embrya.. a 5,6 dňové sa nejako neujali .. ale každá žena je ina. Nedá sa veľmi porovnávať ..
Ja mám stále malo vajíčok pri odbere preto sa bojím aby to embrya vydržali … a niektoré vyjadrenia aj lekárov sú že najlepšie je v maternici nez na miske
@jannaa001 já měla 11 vajíček oplodnilo se jich 7 a do 5 dne vydrželi jen 3 a jen jedno bylo jedničkové kvality a povedlo se. Mám ještě 2 ale horší kvality
Tak nakoniec ideme na vklad na 4 ty deň … modlim sa aby všetko dobre dopadlo.. ďakujem vám baby ste zlate
Ahoj, chci se zeptat, zda se každý transfer platí zvlášť (cca těch 20 tisíc) nebo se ty transfery berou jako jeden proces. Díky 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jannaa001 1 ivf 5dnove embrio vklad neuspešny 2 ivf bez embrii 3 ivf vklad 5dnove embrio cakam aky bude vysledok dnes som 3dpt