Zdravím Vás dámy, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s CAR u Apolináře - jde mi hlavně o ty z Vás, které tam chodili nebo chodí v nedávné době (řekněme cca 2 roky zpět, protože vše se mění). A případně jestli je tu někdo, kdo přešel třeba z jiného CAR k Apolináři - jak vše probíhalo atd. Budu ráda za každou informaci. Snažíme se marně o druhé dítko již 4,5 roku a byli jsme už ve dvou CAR, takže tohle je naše poslední šance. Máme za sebou spoustu vyšetření (hormonální profil, imunologie, genetika), laparoskopii, hysteroskopii, léčbu endometriozy a léčbu alergie na spermie, stimulaci s přirozeným stykem minimálně 5x, IUI, 2x IVF. Jsme do Apolináře objednaní na 4.7. a předpokládám, že se bude plánovat 3.IVF, tak jsem zvědavá co s námi vymyslí 😒
Byla jsem U Apolinare pred cca mesicem, chteli jste zmenit CAR. Partner nemohl, pze byl mimo CR a take jsme toto pri sjednani schuzky avizovali. V tu dobu to problem nebyl, kdyz jsem ale prisla do nemocnice sama, chovali se ke me neprofesionalne. Chovani jejich sestry a doktorky bylo dost za hranou slusnosti. Pri pohovoru se sestrou si za mnou nekdo 2x delal kafe, takze nas rusil a prd bylo slyset. Sestra me nutila do podepsani souhlasu s nejen se vstupni konzultaci, ale take hned s naslednou lecbou, i kdyz jsem ji rekla, ze si kliniku teprve hledame a budu to muset probrat s partnerem. Pak me zas nutila za vstupni konzultaci zaplatit, i kdyz ji VZP plne hradi. Pozdeji u doktorky byly nejaky 2 studentky (asi studujici sestry), i kdyz jsme spolu mely probirat osobni info. Poslat je ven nechtela, ani kdyz jsem ji o to slusne pozadala. Osobne mi to tam prislo jak za komancu v pruchodaku a chovani teda dost arogantni. Odesla jsem uprostred konzultace a uz vice bych tam nesla. Pujdem radsi do IVF Cube, tam byli lidi oproti Apolinari prijemni a hlavne usmevavi a slusni.
Ahoj, klidne se ptej. Ja chodila od lonskeho cervence a v unoru se povedlo. Jsem v 18tt.
@vancoolik koukam, co jsem tady pred lety psala. O Apolinari stale stejny nazor. Na Cube jsme zmenili nazor, kdyz nam nechteli dat naprosti zadne info o darkyni vajicek a zname bez problemu oplodnili vajicka uplne jine darkyne, jen proto ze byl covid a na tyhle vajicka jim zakaznice z ciziny nedojela. Neskutecna prasarna jak tam obchoduji s vajicky a jak tam nakladaji s informacemi.
Nakonec jsme skoncili v UNiCA klinice a tam byl tedy pristup lidsky a empaticky (coz se uz z mnoha velkych klinik vytratilo, tak uz jedou jen cisla a prachy) a taky se nam konecne zadarilo. Maly jsou uz 3 roky a naprosta spokojenost. Pan doktor byl hodny a odpovidal bez problemu na vsechny otazky, stejne tak embriolog a vedouci kliniky byla taky naprpsto skvela. Druheho prcka uz neplanuju, ale kdyby ano, tak jsu jedine tam.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@87nika Nikdo nemá zkušenosti s CAR u Apolináře?