Ahoj, chci jen vědět jaké jsou šance, kdy z deseti vajíček bylo metodou ICSI oplodněno pouze jedno, že vůbec dojde k transferu? Navštěvuji Gennet Praha, do pondělí se bohužel víc nedozvím, tak sbírám info aspoň takto.díky
Já sem při prvním cyklu IVF měla jen 3 vajíčka a z nich jen jedno zralé,které se oplodnilo a vyvíjelo a bylo zavedeno..Dokonce jsem i otěhotněla,ale bohužel jsem měla v 6.týdnu trombus v děloze a o miminko jsem přišla..
Takže ale rozhodně i z jednoho vajíčka je velká šance ;)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Asi už pozdě na reakci....Ale šance vždycky je, třeba zrovna to jedno bude bojovník.... Mě odebrali 6 vajíček, oplodnění schopných byly 4, všechny se po oplodnení vyvíjely, po 5 dnech prodloužené kulivace mi zavedly 2 embrya (zůsala jen 2, 2 se přestala vyvýjet) a máme krásnou dceru....Pokud bude oplodněno jen jedno, tak se prodloužená kultivace nedělá, ale hned po oplodnění, nebo teď netuším, jestli t dělají okamžitě, ale tak mi to vysvětlovali. Pokud už je pouze poslední embryo během PK, tak se nečeká na konec PK, ale udělá se transfer dříve, protože v děloze je mu lépe...