Ahoj holky, dnes jsem 8.den po Ket 5 denní HB a na testu snehobilo. Myslíte, že se to může jeste změnit? Já vím, ještě mám týden, ale nechci se trápit falešnou nadějí
8.den po KET bych měla taky snehobílo. Je to ještě brzo. 9.den jsem měla na testu skoro neviditelného dušíka, který se objevil až delší dobu po limitu. Až 10.den byl v limitu, a taky jen slabší. Pěknou čárku jsem měla až 12.den.
Holky ještě jedna věc, které jsem si teď všimla, test má expiraci do 11.20,takže tento měsíc konci. Myslíte, že i to by mohlo mít vliv? Ale to je asi blbost, ze🙄 na testu se asi nemá co zkazit 😏
Já měla po et ducha až 11 den večer. Takže nezoufej.
Děkuji holky
@kelerub jsi moc hodná, že jsi si vzpomněla 🙂 ale bohužel, nevyšlo to🙄 ale máme doma půl roční miminko, takže se nehroutím, teď si dám zase měsíc oddych a zkusíme v lednu... Máme 4 mrazáčky, tak snad🙏🙏🙏 a když ne, tak naše prvorozena láska bude jedinacek, ale je nejdůležitější, že je on🥰
Ja jsem take 8.den po KET a taky snehobilo.. uz ponalu prestavam doufat
Holky! Pomooooc. Dnes jsem 7 dnů po Ket, s tím, že už jsem byla smířena, že to nevyšlo, udělala jsem si ráno test, byl negativní, hodila jsem ho do koše a asi po hodině jsem se na něj podívala znova a taam je úplně pidi pidi slabou carecku, vidíte ji? 😲 Co to má znamenat? Když už je to tak po limitu?
@sadovka Já to měla přesně jako ty... Zklamaná jsem vyhodila test do koše, a šli jsme se ven projít. Když jsem se po hodině vrátila, vytáhla ho z koše, a k mému překvapení tam byl pidi duch. Byl vidět jen u okna. A druhý den se už objevil v limitu 😊
@misicka1988 🙏🙏🙏 jee to jsi mě potěšila, budu doufat, věřit 🙏 je to hrozné, to čekání 🤦♂️
@kelerub takže, jsou 4 hodiny ráno a já se co hodinu budím a myslím na to, zda si udělat nebo neudělat testik 🙏😁 můj mi včera přivezl slušnou zasobicku. No a nakonec jsem to teda samozřejmě tedka zkusila a do 3 min se ukázala 🙏🙏🙏 já tak moc doufám, že to klapne 🙏🙏 ale jsem nejistá z toho, že už je to 8 den a carecka je tak slaboucka, ale zase je silnější jak včera 🙏
@sadovka Já poprvé testovala 9.den od KET - a to byl ten test z koše se sotva znatelnou čárkou po limitu. Takže si myslím že to máš časově naprosto v pořádku 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.