5. den od KET, test negativní.

Zdravím ženy, jsem 5.den od KET blastocysty. Zkoušela jsem test, ale je negativní. Vím, že spousta žen má 5.den od ketu alespoň ducha...Jsem smutná. Jen to můj 3.transfer. Moc si s manželem přejeme miminko. 6 let se nám nedaří. 😥😞😥

jjasmina
5. dub 2020

Nu každá sme jiná, kamarádka měla pozitivni test myslim až 8 den, přičemž den KET se nepočítá. Budu vám držet palce, ještě vydržte 🙂

uzivatelkapetra
5. dub 2020

Vůbec netestuj před desátým dnem, zbytečně se trápíš. Já bych pátý den určitě neměla nic, testovala jsem jedenáctý den poprvé a byla slaboučká čárka. Dnes je čárce už rok a půl

milujicimaminkas89
autor
5. dub 2020

Vím, že jsem neměla testovat a nemám, ale jsem strašně netrpělivá a teď jsem z toho smutná a zbytečně...Budu testovat každý den až do toho 12. dne. Moc si přeji, aby nám to vyšlo, ale nic na sobě nepozoruji, ani prsa, břicho, nic...

misicka1988
5. dub 2020

@milujicimaminkas89 Nám se právě zadařilo po třetím transferu, po Ketu. Testovala jsem poprvé 9.den od transferu, a objevil se pidi dušík až hoodně po limitu. 10.den už se objevil dušík v limitu, a dál čárka sílila. Rozhodně 5, 6, 7, i 8 den od transferu bych měla test snehobílý. Na testování máš ještě spoustu času, držím moc palce 🍀

misicka1988
5. dub 2020

@milujicimaminkas89 Jinak příznaky těhu absolutně žádné, to až kolem 8tt. A to u všech mých 3 těhotenství.

evula19
5. dub 2020

Já jsem měla pozitivní test až 11. den po KETu, 5.den je hodně brzo, neztrácej naději!🙂 a příznaky jsem neměla žádné, jen jsem si zpětně uvědomila, že jsem byla hrozně unavená.

milujicimaminkas89
autor
5. dub 2020

Budu doufat, že se mi druhá čárečka objeví ten 10.den...Včera mě moc bolely prsa, ale dnes nic. Bude to z těch prášků, ani je nemám větší či nateklejší.

milujicimaminkas89
autor
5. dub 2020

Děkuji za podporu...nějak je ve mě, že se to nepovedlo, nevím proč, asi z tolika nezdarů, co mám za sebou...

milujicimaminkas89
autor
5. dub 2020

Ale budu věřit...do toho 12.dne budu! 💗🙏👶🏼

milujicimaminkas89
autor
5. dub 2020

Já mám strašně nízkou sliznici. 6mm v den ketu a to jen na 3cm, potom už nemám žádnou, jen díry...proto se moc bojím, že už embryjko není, propadlo a konec...Mám ji moc špatnou, nic mi na ni nepomáhá...

katule1990
5. dub 2020

@milujicimaminkas89 Test jsem si dělala 9. den po KET a byla slabá čárka. Myslím, že 5. by tam ještě nic moc nebylo, může to být ještě opravdu brzo. Taky záleží na testu, později jsem si zkoušela SeeNow a přestože jinde už byly dálnice, tady jen slaboukná čárka. Jinak na těhotenské příznaky bych se vyprdla, já jsem taky vůbec žádné neměla a to jsem se po KET samozřejmě taky pozorovala. Dokonce jsem měla úplně stejné příznaky jako na MS - 5 dní před mě začalo úplně stejně pobolívat břicho a záda, takže už jsem byla taky přesvědčená, že to zase nedopadlo a dala si víno. V době KET jsem byla i hodně nachlazená a byla ve velkém stresu, tak jsem tomu moc nevěřila. Když to má dopadnout, tak to dopadne, i když člověku není dobře, nemyslí pozivitně, nebo má třeba nízkou sliznici. Jiným se embryo uhnízdí i ve vejcovodu, kde sliznice není v podstatě žádná. Moc držím pěsti, abyste se konečně dočkali 🍀.

milujicimaminkas89
autor
5. dub 2020

@katule1990 Děkuju moc...💗 Byla bych nejvíc šťastná, kdybych na testu objevila 2 čárky.

alilali
5. dub 2020

@milujicimaminkas89 Testujes hrozně brzy a stresujes se tím ... Výdrž ještě aspoň týden.

milujicimaminkas89
autor
6. dub 2020

Dnes jsem 6. den po Ket a 25DC, test je opět negativní. Myslím si, že kdyby se u mě něco dělo, už by to test ukázal. Byla to kvalitní blastocysta. Asi se opět pomalu musím smířit s neúspěchem...😞😞😞 Tolik peněz, nervů, těšení z každého dne, co ji mám v sobě až udělám test a ona už tam třeba ani není, třeba už ji moje tělo vstřebalo...

katkatomaskova
6. dub 2020

@milujicimaminkas89 Ženo.... Kolikrát ti tu děvčata poradila, aby ses vykašlala na testování před 10. dnem??? 🙂 Prostě mysli na něco jiného, jestli jsi doma a nechodíš do práce, případně nemáš nařízený klidový režim, trav víc času venku, tenhle týden bude nádherně 🙂 Užívej hezkého počasí, a až na konci týdne - teprve - otestuj 😉

milujicimaminkas89
autor
6. dub 2020

@katkatomaskova Je to hrůza se mnou, já vím...😞 Kolem 30DC chodí menstruace. Přes Utrogestan a Estrofem může přijít? Nebo až bych to vysadila? Nevíte?

katkatomaskova
6. dub 2020

@milujicimaminkas89 Ne, tyhle bobule budete vysazovat podle toho, jaký bude výsledek testu po těch 14ti dnech od KET. Jestli teda nepíšu bludy, protože už je to několik let, co jsem tohle brala já... Zkuste myslet na tohle - je spousta žen, co měla pozitivní testy i po termínu, já měla po několika IVF pokusech (neúspěšných) takovou mírnější stimulaci, změnili jsme po několika letech centrum asist. reprodukce a tam doktor odmítl do mě prát brutální množství hormonů, místo toho zvolil mírnější stimulaci, aby donutil moje vaječníky pracovat (mám anovulační cykly) a za dva měsíce se povedlo 🙂 Já jsem ale testování neřešila, byla jsem skeptik, že když mi nepomohly píchané hormony a hromádky léků, tak mi nemůže pomoct obyčejna Femara - a ono jo 🙂 Říkala jsem si, že testovat nebudu, že to prostě nechám osudu a uvidím, chodila jsem normálně do práce a pak o víkendové službě přišly bolesti jako na menstruaci, začala jsem maličko špinit ale nic horšího se dál nedělo... Tak jsem v pondělí zkusila test, a tam slabý duch, a já málem spadla pod stůl 😀 Ze slabého ducha mám doma 20 měsíční torpédo 🙂 chce to věřit, i když vím, že je to hrozně moc náročné. My se snažili 5 let a nakonec to vyšlo. Pevně věřím, že to vyjde i u vás 🙂

milujicimaminkas89
autor
6. dub 2020

@katkatomaskova Já se s manželem snažím už skoro 6 let. Zatím neúspěšně. V roce 2018 v listopadu jsem zázrakem otěhotněla, ale miminko nerostlo a nebylo ani srdíčko, tak jsem v 10tém týdnu musela na revizi. Bylo to hrozně bolestivé. Najednou se povedlo, tak jsme byli šťastní, nemohli jsme tomu uvěřit, ale bohužel...osud to chtěl jinak. Tak si řikám, že otěhotnět můžu...ale kdy...achjo. Život...

katkatomaskova
6. dub 2020

@milujicimaminkas89 😔 To mě mrzí, že za sebou máte takovou zkušenost.. Děje se to hodně ženám, považuji za zázrak, že se nám dcera povedla na první dobrou, je to zázrak ❤ Moc vám držím pěsti, aby to vyšlo! 🍀 Ještě vydržte a testujte fakt až na konci týdne, teď je opravdu příliš brzy na nějaké závěry

milujicimaminkas89
autor
6. dub 2020

6.den a nic...třeba se ještě ukáže...😞

kejt29
6. dub 2020

Ja mela ducha vzdy az 8-9den. Nakonec vysel az 7. transfer, ale stalo to za to 😊 Jo a priznaky prisly az v 7 tydnu tehotenstvi....

takyjedna
6. dub 2020

A proc se testujes tak brzo? Uplne zbytecny. 10ty den po Ketu jsem teprve lovila ducha. Peknou carku jsem mela az tak od 12teho dne. Delas si to sama a úplně zbytecne se stresujes.

jjasmina
6. dub 2020

@takyjedna Uplně si myslím to samé, naprosto zbytečnej stres, který stejně všechno jen zhoršuje

katkatomaskova
6. dub 2020

Mě zaráží, jak si ženský lepí ty testy někde do bločku. Vždyť to, že se čárka objeví, neznamená, že tam bude ještě ten den večer 😀 Takže takové to schovávání testů na památku početí mi přijde trošku mimo 😀

milujicimaminkas89
autor
6. dub 2020

@katkatomaskova Asi jsem mimo no. 6 let čekání s operacema, neúspěchy, tak si to lepím, abych měla památku, kdyby to vyšlo...👍

katkatomaskova
6. dub 2020

@milujicimaminkas89 Schovávej radši ultrazvukové fotky, to bude mnohem hezčí vzpomínka 🙂

milujicimaminkas89
autor
6. dub 2020

@katkatomaskova To budu také, pokud nějaké mít budu...to 100%!!!

milujicimaminkas89
autor
8. dub 2020

8 den a nic...bílo...😥😥😥

misicka1988
8. dub 2020

@milujicimaminkas89 8.den jsem měla taky bílo..

milujicimaminkas89
autor
8. dub 2020

Cítím podbřišek jako na menstruaci...😞