Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, zda mate některá podobný problém jako já.
2x jsem otěhotněla z předchozího manželství přirozené i když mi lékař ve 20ti letech řekl, ze mít deti nikdy nebudu.
Se současným manželem se dva roky snažíme o miminko, tom, ze pracuje v zahraničí mame nižší šanci se trefit do plodnych dnů, tak jsme se rozhodli pro ivf.
Otázka zni, otěhotněla některá přirozené a další tehu podstoupila ivf? Mame dvě oplodněná embryjka a zítra mě čeká transfer, přemýšlím zda zavést jedno nebo obe a jaká je šance ze to vyjde.veškerá vyšetření u nás dopadla Dobre.
Dekuji za odpovedi
@alena138 já prave oba porody a tehu bez jakých koli komplikaci a manzel ma z minulého manželství už dospělou dceru. Dnes uvidíme co lékař navrhne, jsem děsně nervózní a zároveň se strašně moc těším.
První opu pouze jedno 🥚 a bylo lehce nedozrale tak se ani neoplodnilo. Teď tři z toho 2oplodnena, jestli to dohnalo i to 3 se dozvím dneska😇.
Musí to vyjít, věřím v to🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marselina ahojky, já to tak měla. S bývalým 2x otěhotnění bez problémů (komplikace při porodech a po druhém provedena sterilizace podvázáním vejcovodů) s novým partnerem jsme tedy podstoupili ivf. Vzhleden k předchozím komplikacím bych dvě nedonosila, takže u mně zaváděli jen jedno. I tak hrozí, že se rozdělí na dvojčata, ale naštěstí se tak nestalo. Povedlo se nám hned na poprvé, ale u nás nebyly žádné jiné důvody pro ivf. Oba dva úplně v pořádku, já cyklus pravidelný, s ovulací. Držím palečky ať se taky povede hned 💞