16.tt, nižší tlak, přeskakování srdce. Měla jste to některá?

markii30
25. led 2021

Ahoj holky , před tehu jsem měla tlak normální přeskakovani srdce sem tam, teď v těhotenství mám tlak maximálně 105/76 , po ránu 90/66 mám skoro pořád i v klidovém režimu puls kolem 90-100 a hlavně mě s přestávkami celodenně trápí "přeskakování srdce jak by chvilkové vynechání třeba sekundu nevím jak to popsat .Měli jste to taky některá ??Zitra jdu na gynekologii takže to doktorce řeknu.

dyechampion
25. led 2021

ahoj, ja to mela pred taky a ted behem tehotenstvi taky, vetsinou v klidu, poskoci mi srdce a pak to jde dal..rikala jsem to gynarce a rikala ze je to normalni, navic beru taky leky na stitnou zlazu (brala sem to i pred tehu) a na endokrinologii taky rekli ze to tak byva 🙂 jinak nizky tlak mam furt, jeste se ti behem tehu se o trocha zvysi

sajul
25. led 2021

Jo, s největší pravděpodobností extrasystoly. Tj stah srdce navíc, nebo naopak vynechání. Prej to není nebezpečné. U mě asi nejvíc ze stresu, a pak mám tušení, že mi to dělá i páteř, mám spondyolyzu hrudních obratlů a pak ještě nadbytek hořčíku.

sajul
25. led 2021

Jsou lidi kteří jich mají tisíce za den a neví o tom, pak jsou lidi, kteří to vnímají víc než ostatní a proto si to uvědomují. Čím víc na to myslím, tím víc a víc je vnímám. Hlavně večer před spaním.

dyechampion
25. led 2021

na me dali jednou i holtera ale uplne naschval jsem to cely den nemela :D pak jeste doktorka rikala ze to mivaj vrcholovi sportovci (ja delala v mladi vrcholovy sport 🙂)

markii30
autor
25. led 2021

Já mám tedy taky veliké problémy s krční páteří , věčně skřípnuty nerv někde , Cervikokraniální syndrom , pořád někde nateklé místa s těch skriplych nervů do toho nemohu žádné prášky tak jdu aspoň tedy na rehabilitace snad pomůžou . Je to fakt strašně depresivní :( kord když to fakt dělá celý den po etapách :(

markii30
autor
25. led 2021

@dyechampion já měla také holtra cca půl roku zpátky a párkrát mi to udělalo ale holter vyšel v pořádku . Ale teď když mi to dělá "pořád" tak mě to strašné nervuje

neomenia
25. led 2021

Ano, extrasystoly, taky mám, a v těhotenství jsem to měla pořád. Nic to neznamená.

dyechampion
25. led 2021

@markii30 zkus si odkaslat kdyz to prijde..ja si jen odkaslu a pak to zmizi a neopakuje se to. taky jsem se obavala, ale fakt to neni nic. jen kdyby te to bolelo nebo zpusobovalo dalsi potize. btw krcni pater mam taky problematickou! zejmena kvuli sportu a zejmena drzeni tela..

rezusesmichy
25. led 2021

tak ja nejsem ani tehotna a ani nejmladsi😅a taky mi to dela,k tomu naopak tlak vysoky.mam na to prasky a je fakt,ze kdyz si je zapomenu vzit,tak je to hodne neprijemne