Ahoj 🙂 jsem po ivf dvou 5 dennich blast.
Dneska jsem 12 den po ET a vysledek je takovy. Vcera 11 byl delany v 5 vecer je takovy slaby, ze holky mysli... i ja, ze jde spis o biochem, ale dneska rano trochu silnejsi, jen si rikam je to porad malo 🤔 ten navrchu je zaschly vcerejsi 11dni po et
@katherine177 děkuji 🥰
Ahoj. Já měla 14 dni po ET slabou čárku a dnes mám doma 5letého syčáka🙂 Za mě normální.
Moc gratuluji🙂
@levana33 No to je pěkný😍 ať sílí buď ráda🍀🍀🙏🙏.Já to nevydržela, odpolední moč,8 den po ET dvou denního embrya...A nic, bílé jako sníh... Testovala jsem na základě bolesti břicha což je normální a velmi citlivých prsou cca 3 den ani ne jako celé pouze bradavky.. Tentokrát jsem měla i méně léků protože šlo o velmi rychlé jednání 😅 Šla jsem pouze na kontrolu a konzultaci po nevydařeném transfer v září a naplánovat ket na listopad..Na ultrazvuku bylo vejce jako hrom.Mudr hned že bychom ho měli zkusit.Byl čtvrtek. Sobota ovitreele v pondělí punkce, vajíčko se oplodnilo..Ve středu 17.11.transfer...
@levana33 Ahoj, jsem ted 7 dni po transferu petidenniho a snehobilo. Tak jsem fakt zvedava, jestli se to aspon trosku vybarvi. Vsude vidim jen videa, jak uz ctvrty, paty den jsou na testech slabe carky. Je to strasna depka, tohle cekani a testovani a vyvolavani duchu 👻 Preju jen silici // ❤
@zadnyvolnyjmena 7 den by nevidelo ani me graficke oko nic a to opravdu vidim i ty bile pruhy pred testovanim.
Urcite pockej 🙂 treba to bude jak u mne
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@levana33 pozitivní tt