Dobrý den, brala jsem antikoncepci cca 7 let (už nevím přesně). Před měsícem 30.8. Jsem HA vysadila. Ihned se dostavila MS která trvala jako obvykle 5 dni. (2-6.9.)V průběhu září jsme měli s přítelem opakovaně sex. První menstruace po vysazeni se mi dostavila 1.10. Večer. A je tedy pěkně silná mrcha. Jsem ráda, že jsem ji dostala, myslela jsem, že na ni budu čekat dny /týdny po takové době užívání. Podle ‚pseudomenstruace‘ jsem měla mít MS 30.9. Myslíte, že mi cyklus najel normálně? i s ovulaci. Nebo jsou v tom ještě hormony?( V průběhu půlce měsíce jsem pár dní pocitovala bolest zad v dolní části, a hlavně bolest v podbřišku jednou na pravé straně pak levé) jestli to byla ovulace nevím nepoznám ovulaci.
Myslíte že by to mohlo být OK? Menstruace se pořádně rozjela od úterý a trvá do teď a pořád je silná s bolestmi.
S přítelem se snažíme o miminko. A ani před užíváním HA jsem neměla žádný takový problém. Děkuji za případné odpovědi.
Děkuji za odpověď
@leniczka23 děkuji 😊tak uvidíme
@girls64 Ja jsem HA brala 6 let a pak mi najela normalne bez problemu ovulka i ms. Jestli si nejsi jista zkus si jeden mesic udelat ovulacni testy. Ale.jelikoz ti.ms.prisla celkem pravidelne a jeste ty bolesti, rekla bych ze vse funguje jak ma. Ja otehotnela po 4 mesicich od vysazeni. Drzim palce.