Vyjmutí tělíska Mirena. Kdy se vše vrátilo do normálu?

peanuty
6. pro 2022

Krásný den, kdy se Vám vrátilo vše do normálu po vyjmutí?
Důvod: bolesti podbrisku, neustále spineni, zavodneni, bolesti hlavy, naladovost
Řešení - nasazení nové HA - NUVARING

bbn
6. pro 2022

@peanuty po vyjmutí mi dr nasadil na 3 měsíce klasickou pilulkovou antikoncepci, s tím, že jsem ji měla brát 3 měsíce v kuse bez přerušení. Já jsem s Mirenou v podstatě 3 měsíce krvácela, nešpinila, ale krvácela, tak aby si tělo odpočinulo a srovnalo se železo, krvinky atd.

kocvarovas
6. pro 2022

@peanuty po dobu zavedení jsem měla pravidelný cyklus. 2 až 3 dny jsem slabě špinila.. Po vytažení jsem najela na normální menstruaci během měsíce.. Celých 5 let, co jsem Mirenu měla jsem 1 až 2 krát do měsíce silnou migrénu. Vůbec jsem si to nespojila až teď vím, čím to bylo.. Migrény jsou pryč..

nnnadja
6. pro 2022

Ja se vracim do normalu hned a kazdym dnem. Jsem mesic po vyjmuti a rozdil teda sileny. Lituju,ze jsem si to nevyndala driv. Kdyz tak klidne do zpravy.

qistyna
6. pro 2022

Ty jo, ja o Mirene uvazuji, ted jste me tedy rozhodily. Tak se mrknu na ten Nuvaring… me o Mirene rikali, ze je to nejlepsi druh antikoncepce, kdyz kojim a ze po hormonech clovek nepribere, ani se nezavodni, protoze jsou cilene uvolnovany jen tam dole a ze krvaceni po tom neni/max.spineni.

bbn
6. pro 2022

@qistyna jak u koho, docela časté je špinění cca prvního půl roku. Ale je v toleranci prý i každodenní špinění půl roku v kuse (informace od gyndr). To bych ještě zkousla. Jenže já vyloženě krvácela, na intimku to rozhodně nebylo, intimní život v háji…

peanuty
autor
9. pro 2022

@nnnadja například prosím? Já to nechala vyndat, po sexu mi spodek začal vždy krvácet - a to mi teda nevymizelo - vyndani 6.12., jsem z toho úplně vyrizena

peanuty
autor
9. pro 2022

@qistyna už bych do toho v životě nešla, zkus a uvidím, mne to stalo 5,5 tis a k ničemu

peanuty
autor
9. pro 2022

@peanuty uvidíš *