Dobrý den
Žecala jsem beta od prosinece jinou antikoncepci
Před tím jsem brala lindytte teď beru daylette
Dneska mám začít brat druhé plato a večera mi začala MS
Antikcwoci jsme kvůli tanečním nebrala úplně každý dne pravidelně hlavně v pátek
Sex jsem měla v listopadu po MS
V ten del už jsem brala dva dny třetí plato a partner ze začátku neměl kondom vážně na chvilku pak si ho vzal. Teď nedávno jsem na partnerovi seděla(na jeho přirození u kořene) ale nebyl ve mě ale bojím se preejakulatu že bych mohla být těhotná pak me totiž dělal rukou takže jestli mi ho tam nějak nezavedl
Po tom secí v listopadu MS byla normální ale teď je hrozně slabá a přišla mi den před tím než mám brátnove platicko což je docela divný
Může to být že jsme začala brát antikoncepci která má jiný cyklus nebo můžu být těhotná z preejakulat buď z listopadu i když jsem si dělala nedávno test abych neměla nervy z toho listopadula a byl negativnítakze takže to může být tím v prosinci jak jsme na partnerovi seděla? Koupila jsem si test mohal bych bych si ho udělat i kdyz mám tu MS?
Předchozí diskuze nestačila?
Za 1) antinu ber pravidelně
Za 2) z toho co popisuješ je otěhotnění spíš nepravděpodobné 🙈
@littlebee124 ano ja vím ale kvůli taneční jsem tolik nemohla bohužel každý pátek jsme to brala o hodku nebo tak jinak
@izzylka můžu si udělat test když mám MS?
Zkusit to můžeš..ms by výsledek ovlivnit neměla
...a hodinový rozdíl v braní antikoncepce taky roli nehraje. Ano, jsem si jistá 🤦🏼♀️
Tak rozdíl par hodin nevadi, ono to z toho příspěvku vypadá jako bys to brala jak si vzpomenes. 🙏🏻 Každopádně jsi chráněna i v době, kdy mas týdenní pauzu, takže se opravdu neboj.
@littlebee124 nikdy to nepresahlo víc jak dvanáct hodin
@littlebee124 Max 2 h ale já jsem na internetu četla že třeba kdyz je jednou časová odchylka do 12 hodin tak to nevadí ale když se to stane vícekrát tak to vadí tak nevím
@ivya tak to jsem ráda
@ivya ja to max 2 hodiny jednou se mi stali že čtyři ale to už bylo někdy dyl to jsme omylme usla
@izzylka dobře dekuju zkusim ráno
@littlebee124 mě děsí ta slabá MS ale vážně hodně a že jsme to dostala den před tím než mam brát druhé plato
@littlebee124 to ne vážně to nikdy nebylo že bych si to vzala ráno pak další den večer a tak to určitě ne
Beru ji v devět a max ss mi stalo že jsme si ji vzal a ve dvanáct
Většinou ji beru v devět max v deset
@izzylka dneska jsme si zkoušela odpoledne máma test a byl negativní ale nevím jak moc je tento test spolehlivý
Pořádně si přečti příbalový leták a přestaň plašit. 😉
Je dost spolehlivý, stejně jako každý test. ... testy dělají spíš falešně pozitivní výsledky, ne negativní. Takže se v můžeš uklidnit. Těhotná fakt nejsi...což bylo teda jasný už jen z popisu.
@izzylka dekuju radši jsme si dělal test clearblue a byl negativní a pak ještě jeden a ten taky
@izzylka a myslíte si že menstruace nemá žádný vliv na test?
Ne nemá. Uklidni se prosim tě a přestaň to řešit . Těhotná prostě nejsi 😉
@izzylka dekuju moc za uklidnění občas na mě přijde ta myšlenka že jsem tu antikoncepci nebrala pravidelně dřív kvůli taneční takze jsme ji nebrala ani týden pravidelně a pak v prosinci kdy mi přestalo chodit v oznámení ale max do hodky jsme si vzpomněla no ale bylo to skoro každý den ale teď už si na to dávám pozor
Prostě doufám že ty testy jsou pravý a že z toho preejakulat vážně těhotná nejsem
Hele z hodny zpoždění fakt neotěhotníš...ani ze dvou hodin. Fakt buď v klidu 😅
Kezby byly všechny holky takto poctive. Hodina sem nebo tam opravdu absolutne nehraje roli.
@novamamina vážně?
Jakoby ja sem četla že vícekrát to je špatně že jednou ok
Že by jsi měla brát aspoň týden tu antikoncepci pravidelně
@novamamina tak hoďka Max dvě vícekrát je v pořádku?
@novamamina teď mám takový tepami v podbřišku jakoby bušení ale to se už stalo několikrát tak jsem se lekla
Stejně teď půjdu na ultrazvuk břicha takže oni kdyby to bylo z listopadu by tam určitě něco viděli ale ty testy jsme si dělala a byli negativní takze asi v pohodě ale pořád nevím jestli je nemůže ta MS ovlivnit někde jsem četl že jo někde že ne
@izzylka ja se omluvám ael prostě šilim no 😂
Jenom jsme právě četla že oni nevadí když se to stane Jendou ale ne vícekrát což mě se stávalo vícekrát že jsme to každý den pravidelně v tom prosinci nebrala
A pak dřív kvůli taneční které jsem měla do listopadu kazdy pátek
Jako ostatními taky říkají že to nevadí tak to bude asi ok
Ale pravidelne znamená denně. Ne pravidelně na minutu přesně. Je jedno jestli si ji vezmeš ve čtyři nebo v sedm. Těhotná nejsi
@novamamina asi máte pravdu
Ono je rozdíl jestli si ji vezměte ráno nebo večer
Ale když ja jsme to měla max Jednou 3 hodiny
A většinou hodinku nebo hodku a pul
Ani nevím jestli se mi stalo že jsem si ji zapomněla dvě hodiny to taky možná ani ne takže to je opravdu v pořádku
@novamamina někkdo říkal že prý u té vyskohormlani to nevadí ale u té nízko jo
Já když sem přecházela na novou HA, ani sem nepřemýšlela nad tím, ze bych byla nechráněná. Normálně sem si užívala nechraneneho sexu jako před tím. 🤷🏼♀️
Každopádně by spis chtělo zapracovat na tom, abys to brala jak mas, prášky na srdce si kardiak taky musí brat pravidelně, aby to mělo ten ucinek a ne když si zrovna vzpomene.