Zdravím, chtěla bych si nechat vyjmout nitroděložní tělísko, máte někdo zkušenost? Otěhotnět by neměl být problém...
Děkuji.
@aspnet tak ja jsem si nechala vytáhnout tělísko v dubnu loni v květnu jsem byla již těhotná ale tehu bylo mimodelozni přišla jsem o jeden vejcovod pak jsem odjela do lázní a hned otěhotněla i s jedním vejcovodem opět na první pokus a ted jsem 33tt
Já jsem měla Mirenu, dvě za sebou, takže skoro 11 let s tělískem, vyjmutá v dubnu 2017, otěhotněla jsem v listopadu 2018.... ale jestli to nějak souviselo s tělískem, to netuším, proč to nejde jsme nestihli začít pátrat. Jen na první menstruaci jsem čekala skoro 2 měsíce, pak byly menstruace slabé a pořádně se rozjela skoro po roce, ale byly tam i jiné věci, co jsem řešila, takže jak říkám, tělísko mohlo a taky nemuselo být příčinou, měla jsem hodně fyzického vypětí a stresu (stavěli jsme svépomocí dům)….
Pěkný večer, mám osobní zkušenost a tělísko jsem si nechala vyjmout 12.12.2018 a 6.1.2019 jsem už byla těhotná. 😍 Takže to bylo opravdu rychlé oproti předešlé zkušenosti s antikoncepčními pilulkami, kdy jsem půl roku od vysazení nemohla otěhotnět.