Tělíska GynePlus nebo Mirena, máte zkušenost?

majik13
2. kvě 2015

Ahojk holky, mam takovy dotaz. Pred prvnim tehu jsem brala normalni HA ktera mi uplne zastavila cyklus tkze jsem vubec nemela ovulaci ani MS a skoncila jsem v Pronatalu. Po prvnim tehu se mi cyklus vratil sam sice nepravidelny ale vratil. V Pronatalu mi rekli ze bych se k HA vubec nemela vracet abych nemela opet hormonalni problemy. Kdyz jsem to ted rekla doktorce po druhem tehu tak mi doporucila tyto dve teliska. Tak jsem Vas chtela poprosit o pripadne Vase zkusenosti s nimi nebo o radu ktere vybrat. Tretimu mimi se vbudoucnu nebranime ale zatim neplanujeme. Predem moc dekuji za rady a zkusenosti 🙂

jarka.09
4. kvě 2015

Nevím, jaký je mezi nimi rozdíl, já mám Mirenu, teď dva měsíce, a zatím velká spokojenost. I se zavedením jsem platila 6000,- a velice rychle jsem si zvykla, že nic nemusím řešit 😉

jitia
6. bře 2016

Ahoj holky,mam prosbu,,od ledna mam zavedenou mirenu,...ze zacatku sem spinila,..super ale ted koukam uz dobry mesic chodim porad s vlozkou a krvacim,je to normalni jev nebo muze se treba stat ze si telo zvyka??a desne mi to ve vnitr svedi,..skrabala bych ale vydrzet se to da,..mam strach abych nemela treba i zanet,...zkusim zajit k doktoru,..a uvidim co mi rekne,..?dekuji za info,.kdo ma zkusenosti?!!!hezky den preji,...

pokmon
18. dub 2016

Mám zavedenou Mirenu,už pět měsíců a jediné co mě ze začátku trápilo byly cysty,ale ty jsme s p.doktorkou vyřešily injekcí a teď mám klid,žádné dlouhé krvácení mě netrápilo ta reakce těla se projevuje u každé jinak,ale teď jsem maximálně spokojená.

kopretinkapetra
24. dub 2016

Já bohužel s Mirenou dobré zkušenosti nemám, ale každé tělo je jiné a sedne mu něco jiného, zkoušela jsem po porodu 3 horm. antikoncepce, po všech mi bylo zle, bolesti v podbřišku, křečové žíly o sobě dávaly vědět, dokonce i migréna a nechuť k sexu, už jsem nevěděla co dále, pak mi ženský lékař doporučil Mirenu, poslechla jsem, zavedení a prvních 14 dní super, až jsem byla překvapená, pak jsem ovšem začala mít denně velmi silné bolesti v podbřišku, až jako kontrakce při porodu, byla jsem doma nepoužitelná, vydržela jsem to třičtvrtě roku, mezitím jsme to s lékařem řešili, tvořili se mi veliké cysty, nu a nakonec šla ven a byl klid během dne, teď se musíme chránit kondomem, ale jak říkám, někomu to sedne a proč ne, byla jsem ještě v nějakém programu, či-li mi uznali reklamaci na Mirenu, ale nemohou dát zpět peníze, pouze mi zaslali Mirenu novou, což je takový dar-nedar a leží nám tu doma, prodat se nesmí veřejně, z kamarádek ji žádná nemá a no nevím, co s tím, lékař od toho dal ruce pryč, přitom kdyby už tenkráte dobře četl moji kartu, tak neměl navrhnout vůbec žádnou anti, kde je i třeba malé procento hormonů...☹ A já to tenkráte nevěděla také, tak přeji, ať se Vám podaří najít vhodné řešení🙂

malinkaelinka
30. dub 2016

Ja mám Mirenu zavedenou už druhou, bude mi končit, takze po deseti letech už mám co hodnotit a za mě teda jedině pozitivně...nemám menzes, mám klid, neresim nic...u první jsem měla trošku delší ty vlakynka, u druhý jsem poprosila hodně zkrátit a je to ještě lepší 🙂 teď se potacim v dilematu, jak dal. Je mi 26, čerstve vdaná, dítě hned ne, ale za pět let taky ne...