Ahoj, jsem poměrně mladá a HA neberu. Chtěla jsem se zeptat, na vaši zkušenost se spermicidy ( popřípadě, jaké ověřené značky používáte...) zda je možné, za použití spermicidního gelu, aby partner ejakuloval do Vás? Trochu se bojím ejakulace do vnitř, nemám s touhle formou antikoncepce žádné zkušenosti. Byla bych ráda za vaše zkušenosti a rady, popřípadě za doporučení nějaké jiné formy antikoncepce, s možností, aby partner ejakuloval do vnitř? Předem moc děkuji
@leniczka23 souhlas, u nás Pharmatex krém a bez nehody, s návodem seznam i partnera
@leniczka23 o té předehře ani nevím, já zavádím i 2 hodiny před, v letáku píšou, že působí až 5 hodin.... Proč se musí až po předehře?
@no_title tak ja si predehru bez oralniho sexu nedokazu predstavit, vzdy me.pritel nejdriv udela pusou, takze proto jsem zavadela az po..jinak samozrejme muzete..😊
@leniczka23 aha, tak tohle mě ani nenapadlo 😀 Je fakt, že ten krém asi k jídlu není 😂 😂
@no_title Ale.mohli by vymyslet treba jahudkovej🤣🤣
@vvvzzz Ahoj, spermicidy jsou fajn a je to spolehliva antikoncepce. ALE musis fakt dodrzet vse v pribalivem.letaku, coz znamena nemyt se mydlem, dodrzivat dobu pusobeni..Doporucuju spis mast nez globule. Protoze u globuli musis 5min cekat zatimco krem das a jedes😁 Obcas chlapi pali, musite vyzkouset. Nevyhoda je ze nejdriv predehra a az pak zavadis. Ale to se da prejit. Pokud dodrzis vse v letaku uplne s klidem se muze chlap delat do tebe ma to stejnou procentuelni ochranu jako klasicka antina. Za me doporucuju znacku Pharmatex.