Dobrý den, 9.1. jsem si nasadila svojí první antikoncepci. Byl to už pátý den mé MS. Normálně bych to měla dostat 26.1., ale beru antikoncepci a tu jsem dobrala 29.1. a dnes (30.1.) jsem to stále nedostala. Jak dlouho to může trvat? Je to normální? Už i u předešlé MS jsem měla týden zpoždění a teď zase 4 dny normálně, ale den po posledním prášku antikoncepce, tak jsem trochu zmatená. Mám jen světle hnědý výtok.
Ja kdyz dobrala platicko v sobotu tak MS byla v utery odpoledne..
@kika266 Katya tuším 🙂
Já jsem vždycky dobrala poslední pilulku ve čtvrtek večer a MS se dostavila v úterý ráno. Není to hned, vlastně se nejedná o skutečnou menstruaci, ale o krvácení z vysazení. Tělo musí nejdřív vůbec postřehnout, že antikoncepci nedostává. 😉 Buď úplně v klidu.
@eliska1999 nemas vubec zac 🙂 jak pise carmilla, nejde o zkutenou menstruaci, jeste to bude nejakou chvili trvat nez si telo zvykne, ale vubec se nestresuj, je to normalni 🙂 vsechny antiny pracuji v podstate na stejnem principu 🙂
@risu Mám to stejně, v sobotu prášek, v úterý "MS".
@eliska1999 ono to vlastně je jen takový hnědý výtok, jasně červená krev je při ní málo a jen třeba 2 dny. Jinak MS mám teď jen 3 dny 🙂
ahoj, to je uplne normalni. jakou antikoncepci beres? ze zacatku bude tvoje telo trochu rozhozene, dostavaji se do nej hormony z antikoncepce, ale to se spravi. ms se ti dostavi vetsinou az 4 den po dobrani antikoncepce. neni to hned po vysazeni. telo si zvyka na novou vec, tak za tri mesice to budes mit jako hodinky 🙂