Prasklý kondom?

23. zář 2024

Ahojky. Pozná se vždy prasklý kondom? Nebo to vůbec poznat nemusíme? Trpím na bakt. infekce. Dva měsíce se chráníme a moje buchta byla celou dobu ok. Ale teď jsem měla problém zas. No a já v tom období, kdy jsme jeli i jak fretky měla plodné období. Dnes jsem měla stav na zvracení a pak malátnosti. Tak jsem teď z toho taková v rozpacích🙈😃 a do toho mám atb vkládací klion a teď po něm špiním, což se mi nikdy předtím nestalo. Jasný, test udělám, spíš mě zajímá, zda se to bez poznání mohlo stát. Děkuji

lencaa11
23. zář 2024

Nemusí to žena poznat jelikož to může utéct i z okraje udělala bych test a podle toho uvidíte špinění může bejt cokoliv

miryp
Autor odpověď smazal
Zobraz
miryp
23. zář 2024

Pokud obtíže začaly souběžně s léčbou Klionem, pak to bude nežádoucí účinek léčby, tyto stavy jsou v příbalovém letáku zmíněny. Doporučuji si leták nastudovat. A co se kondomů týká, tak my se setkali za těch x let, co je používáme, pouze se dvěma variantami - buď praskl (jednou jedinkrát a máme z toho syna) a nebo byl ok, nic mezi tím. Ale s kondomy mě napadá jiná věc - já třeba nesnesu některé značky a úplné zlo jsou různé parfemované verze. Okamžitě mám diskomfort zajištěný.

autor
23. zář 2024

@miryp Tak my používáme celou dobu stejný druh. Objednala jsem jich hromadu, takže jsou stejný typ apod.🫣 no uvidíme, přijde mi to celé divné.

miryp
23. zář 2024

Mně ty kondomy začaly vadit taky až časem, ne hned. A ještě mi různý diskomfort a záněty močových cest spouštěla potravinová alergie.
Každopádně tu nauzeu a malátnost bych na tvém místě s lékařem určitě konzultovala, pokud to časově zapadá do užívání těch tobolek.

autor
23. zář 2024

@miryp Já jsem objednaná na kliniku k dr. Leškovi. Řeší poruchu poš. prostřední. Mám jednu bakterii už 10 let.