Ahojky. Pozná se vždy prasklý kondom? Nebo to vůbec poznat nemusíme? Trpím na bakt. infekce. Dva měsíce se chráníme a moje buchta byla celou dobu ok. Ale teď jsem měla problém zas. No a já v tom období, kdy jsme jeli i jak fretky měla plodné období. Dnes jsem měla stav na zvracení a pak malátnosti. Tak jsem teď z toho taková v rozpacích🙈😃 a do toho mám atb vkládací klion a teď po něm špiním, což se mi nikdy předtím nestalo. Jasný, test udělám, spíš mě zajímá, zda se to bez poznání mohlo stát. Děkuji
Pokud obtíže začaly souběžně s léčbou Klionem, pak to bude nežádoucí účinek léčby, tyto stavy jsou v příbalovém letáku zmíněny. Doporučuji si leták nastudovat. A co se kondomů týká, tak my se setkali za těch x let, co je používáme, pouze se dvěma variantami - buď praskl (jednou jedinkrát a máme z toho syna) a nebo byl ok, nic mezi tím. Ale s kondomy mě napadá jiná věc - já třeba nesnesu některé značky a úplné zlo jsou různé parfemované verze. Okamžitě mám diskomfort zajištěný.
@miryp Tak my používáme celou dobu stejný druh. Objednala jsem jich hromadu, takže jsou stejný typ apod.🫣 no uvidíme, přijde mi to celé divné.
Mně ty kondomy začaly vadit taky až časem, ne hned. A ještě mi různý diskomfort a záněty močových cest spouštěla potravinová alergie.
Každopádně tu nauzeu a malátnost bych na tvém místě s lékařem určitě konzultovala, pokud to časově zapadá do užívání těch tobolek.
@miryp Já jsem objednaná na kliniku k dr. Leškovi. Řeší poruchu poš. prostřední. Mám jednu bakterii už 10 let.
Nemusí to žena poznat jelikož to může utéct i z okraje udělala bych test a podle toho uvidíte špinění může bejt cokoliv