Prosim jake mate zkusenosti s tímto teliskem?
Dle meho gynekologa je to současně top na trhu, ale rda bych znala u realne zkusenosti. Preci jen za to chce 6500kc.
Zajimalo by me bolestivost pri zavadeni, jak dlouho se krvaci, jaka je po něm menstruace, pripadne jestli se zlepsilo pms 🙂 nebo i jine postrehy. Diky za nazory 🙂
Mám Kyleenu necelé tři týdny. Platila jsem taky 6500 Kč, bolest při zavádění pro mě hrozná, hodně jsem i krvácela, ale každé tělo reaguje jinak 🙂 Zatím na sobě nepociťuju, že by tělu tělísko nějak vadilo, jsem spokojená.
Mam od dubna. Bolest u zavadeni silena, jsem se malem pozvracela, asi 4 dny potom jsem se davala dohromady. Dva tydny lehke spineni. Ale nemenila bych. Nemam menzes vubec a je to luxus nemuset myslet na prasky. Cena myslim 7k, jestli si to vybavuji spravne.
@hezz17 ahoj, mám ji asi rok a půl.. zavádění a ,,bolest" stejné jako u jiných tělísek, žádný drama.. jen to štíplo.. špinila jsem asi tři dny, MS teda mám, ale slabounkou, PMS mám, ale mnohem v menší míře než bez antikoncepce, já jsem s ní moc spokojená... jen jsem teda platila o dva litry míň