Ahoj chci se zeptat na ,, novější,, zkušenosti s tělískem jsou tu jen staré diskuze, ..... A většinou se píše o hormonální ale to vzhledem k penězům nechci riskovat že mi nesedne
Měla jsem, strašně dlouho jsem každý měsíc menstruovala a menstruace byla dost nepříjemná.
Mela jsem 2x(2 roky a pak 5 let) a vse absolutně v pořádku.
Tak já mám už podruhé nehormonalní tělísko gynefix a nemůžu mu nic vytknout 😉
Švagrová měla. Zkušenost má takovou, že má doma pětiletého syna.
Taky jsem měla. Zkušenost bohužel taková že zabrání sice děložnímu otěhotnění ale mimoděložnímu už ne. Byla jsem i upozorněná že se opravdu může stát že tělísko vypadne a dotyčná o tom ani nemusí vědět. Takže za mě raději ne.
Mám gold T, problémy nemám, menstruace pravidelná, ale trvá 14 dní. krvacim 3 dny, zbytek spineni:/
Mam uz druhe v pohode. Prvni se stribrem 6 let a ted se zlatem asi 5.rokem. prvni pulrok delsi a silnejsi ms, ale pak se vratila k normalu. Pri vymene uz zadne zhorseni. Pohoda.
Měla jsem, protože ze zdravotních důvodu hormonální nemůžu. Pro mě to byl svatý gral! Předtím jsem měla 2x za měsíc silnou a bolestivou menstruaci v délce 8 dní/jedna, tedy 16 dní za měsíc. S tělískem jsem buď nějaký měsíc neměla MS vůbec nebo jsem jen spinila. Za mě určitě doporučuji. Kdybychom se teď nesnazili o prcka, šla bych do ní zase
Ahoj ,měla kolegyně z práce a otěhotněla.bez jejího vědomí ji vypadlo.🤔