Užívam antikoncepciu 9 mesiacov a už druhý mesiac mám počas pauzy krvácanie ktoré je hnedé. Dnes mám druhý deň pauzy a pozorujem len nepatrné množstvo hnedého hlienu. Test dnes ráno negatívny aj keď čosi tam možno vidím avšak pozitívny test to určite nie je (pripadám foto). Informovala by som sa u gynekológa ale volala som v piatok ohľadne inej veci a prídete mi blbé keď budem volať znova. Máte niektorá podobnú skúsenosť? Môže byť hnedé slabé krvacanie spôsobené antikoncepciou?
@lencaa11 chápem že krvácanie je slabé len neviem či je ok ak krv hnedá
Ano tomu se říká slabá Ms jen špinění hnědá krev někdy bejva když tam ještě zbytek z minulého cyklu
@lencaa11 vďaka, ale nejak sa mi to nezdá aby som mala hnedý Menzes a tento mesiac nič. Počkam.par dni a otestujem znova
Tak uvidíte co další test ukáže ..a Ms třeba ještě prijde není psáno že ne ...
@lencaa11 vďaka, začala som znova krvácať ale znova je krv hnedá. Skúsim zavolať doktorke v pondelok
Tak to bych brala jako Ms opravdu to někdy tak je u HA samohrejme se poradit s lékařem je dobrá volba ☘️
@lencaa11 už som sa rozkravacala cez deň tak ako obvykle čiže zajtra to zoslabne a Menzes bude hnedý a bude trvať tak ako obvykle tak dva 3 dní. Asi je to vážne normálne 🙂
@lencaa11 tak nakoniec som silno krvácala len jeden a pol dňa, terás už Menzes skončil. Takže sa nemusím obávať?
Myslím že je to skrz HA ...pro svůj klid udělat TT ..
@lencaa11 vďaka, styk som tento cyklus nemala ale skúsim spraviť test ráno
Pokud jste neměla sex tak není co řešit
@lencaa11 ďakujem, test vyšiel takto. Sú to na kraji len rysky čiže test je negatívny.
Ano negativní ...😉
@lencaa11 diky, čiže teda nemusím volať gynekológovi?
Ano test je negativni a ano slabá Ms je od HA jsou ženy které nemají Ms vůbec