Je to antikoncepcí?

4. únor 2023

Užívam antikoncepciu 9 mesiacov a už druhý mesiac mám počas pauzy krvácanie ktoré je hnedé. Dnes mám druhý deň pauzy a pozorujem len nepatrné množstvo hnedého hlienu. Test dnes ráno negatívny aj keď čosi tam možno vidím avšak pozitívny test to určite nie je (pripadám foto). Informovala by som sa u gynekológa ale volala som v piatok ohľadne inej veci a prídete mi blbé keď budem volať znova. Máte niektorá podobnú skúsenosť? Môže byť hnedé slabé krvacanie spôsobené antikoncepciou?

lencaa11
4. únor 2023

Ano test je negativni a ano slabá Ms je od HA jsou ženy které nemají Ms vůbec

autor
4. únor 2023

@lencaa11 chápem že krvácanie je slabé len neviem či je ok ak krv hnedá

lencaa11
4. únor 2023

Ano tomu se říká slabá Ms jen špinění hnědá krev někdy bejva když tam ještě zbytek z minulého cyklu

autor
4. únor 2023

@lencaa11 vďaka, ale nejak sa mi to nezdá aby som mala hnedý Menzes a tento mesiac nič. Počkam.par dni a otestujem znova

lencaa11
4. únor 2023

Tak uvidíte co další test ukáže ..a Ms třeba ještě prijde není psáno že ne ...

autor
5. únor 2023

@lencaa11 vďaka, začala som znova krvácať ale znova je krv hnedá. Skúsim zavolať doktorke v pondelok

lencaa11
5. únor 2023

Tak to bych brala jako Ms opravdu to někdy tak je u HA samohrejme se poradit s lékařem je dobrá volba ☘️

autor
5. únor 2023

@lencaa11 už som sa rozkravacala cez deň tak ako obvykle čiže zajtra to zoslabne a Menzes bude hnedý a bude trvať tak ako obvykle tak dva 3 dní. Asi je to vážne normálne 🙂

autor
6. únor 2023

@lencaa11 tak nakoniec som silno krvácala len jeden a pol dňa, terás už Menzes skončil. Takže sa nemusím obávať?

lencaa11
6. únor 2023

Myslím že je to skrz HA ...pro svůj klid udělat TT ..

autor
6. únor 2023

@lencaa11 vďaka, styk som tento cyklus nemala ale skúsim spraviť test ráno

lencaa11
6. únor 2023

Pokud jste neměla sex tak není co řešit

autor
7. únor 2023

@lencaa11 ďakujem, test vyšiel takto. Sú to na kraji len rysky čiže test je negatívny.

lencaa11
7. únor 2023

Ano negativní ...😉

autor
7. únor 2023

@lencaa11 diky, čiže teda nemusím volať gynekológovi?