Prosím máte někdo zkušenosti s Escapelle v plodných dnech? S manželem nám praskl prezervativ a zrovna to byl 13DC.... Po 7h jsem si právě vzala Escapelle..... A teď pořád přemýšlím.....🙏🤦 Den ovulace neznám, respektive když jsem si jej hlídala byl to 15DC.....
Moc děkuji za reakce 🍀
@monuleee no já na sobě kromě bolesti v kříži a podbřišku žádné změny nepociťuji. Brala jsem v sobotu..... Je to zákon schválnosti mi přijde. Po druhém porodu jsem moc neměla chuť na sex (skoro dva roky), frekvence sexu byla fakt nízká, abych si nechala dát tělísko jsem si říkala..... Minulý týden se mi chuť vrátila a sex byl tři dny po sobě.... Dokonce ten třetí den, kdy nám kondom prasknul chlap ani moc nechtěl, že je unavený, ale nakonec prý využil situace, že kdo ví, kdy to bude zase příště........ A to ani kondom nenavlekam, že mám dlouhé nehty, abych jej nepoškodila 🙏 díky ✌️
Jinak mi teda na gynde řekla, že pokud proběhla ovulace, tak mě escapelle nezachrání 🤦
Tak třeba pro ostatní, kdyby někdo byl v podobné situaci dokončím diskuzi.... V den "nehody" jsem brečela a šílela z toho, že budu určitě těhotná..... Po celou dobu, co bych mohla testovat, jsem se psychicky připravovala na to, že budeme mít teda tři děti..... Asi jsem se i začala těšit.... Včera jsem začala špinit a dneska se naplno rozjela MS, o dva dny dříve než normálně a já jsem teď vlastně smutná.... Takže u mě escapelle zabrala i když jsem byla v půlce cyklu....
@elodii může zabrat ale pro svůj klid bych udělala od styku 14 dní +- test