Depo Provera, jak jste na to byly po vysazení?

simonsa
16. led 2016

Ahojte holky, moc tady nechodím, ale asi pro mě nastal nějaký zvláštní čas a potřebuji slyšet, jak jste na tom byly vy.
Brala jsem 2,5 roku Depo proveru. Vysadila jsem ji v květnu 2015. Chtěli bychom s manželem druhé miminko, protože našemu 4-letému drobečkovi je už samému smutno. Vím, že po této antikoncepci to není dvakrát jednoduché, ale já jsem nějak na pokraji psychických sil. Celý měsíc mi bylo strašně špatně, mdlo, vadily mi vůně, jídlo a vše okolo mě. navíc jsem měla v břiše křeče jako by mě někdo probodl až jsem šla do kolen a prsa mě bolely, že jsem nemohla ani ležet na břiše. Myslela jsem, že bych snad mohla být těhotná, ale jelikož jsem od vysazení zatím jen nekonečně špinila, moc jsem v to nedoufala. Minulý týden jsem však dostala první MS. Celý měsíc a navíc teď jsem však úplně psychicky zoufalá. Můj manžel je ze mě úplně mimo. V jednu chvíli mě všechno rozčílí a křičím, potom zase brečím. Nevím co se semnou děje, ale už vím i já, že to není normální. Jak jste na tom byly vy ? Je to normální a jen se tělo rozjíždí do normálního režimu nebo za tím mám hledat něco jiného. Navíc se kolem mě rodí samé miminka nebo všechny kamarádky oznamují že jsou těhotné. Je jich okolo mě víc jak 10 co se chystají a radují a já pořád nic, a tak moc bych už chtěla. K doktorovi jdu až koncem ledna, tak pisněte co si myslíte vy. Díky

monishkam
17. led 2016

Ahoj, jako bys psala o mě. Akorát syna mám rok a půl starýho a poslední injekce byla v květnu. Od té doby žádná menstruace, v listopadu mi doktor řekl, že mám velmi nízkou děložní sliznici a nasadil duphaston. Sice po něm krvácím ale ovulace nikde. V týdnu tam jdu znovu. Kamarádka čeká druhé mimčo, děti máme stejně staré skoro, tak to hůř nesu. Zkouším gynex, nosifol mi za 3 měsíce nepomohl ☹ náladová jsem pořád, jestli je to injekcí nebo tím že se nedaří nevím.

luciesilingova
7. únor 2016

Ahoj holky, taky nevím kdy budu po sayaně opět plodná. Je podobná depoproveře. Brala jsem ji 9 let. Nyní od října 2015 neberu, a MS zatím nikde. Prý mám nízkou děložní sliznici 4 mm, a na MS musí být alespoň 8 mm. Mám na 28 dní tablety na zvětšení té sliznice. V březnu jdu opět na kontrolu, tak uvidím kam se to pohne. Nemusím otěhotnět hned, ale do roka bych ráda. Jinak ty nálady jsem měla taky....hrůza. Mé první těhotenství šlo jako nic. Teď se děsím toho, zda se to vůbec srovná. Budu ráda za vaše zkušenosti ohledně otěhotnění po této antiko. SIMONSA u tebe nějaký pokrok?

simonsa
autor
22. únor 2016

Ahojky, no já jsem byla u doktora a zjistila jsem to samé co vy. Nízká děložní sliznice. Doktor mi řekl, že vajíčka se již v jednom vaječníku tvoří (druhý asi spí), ale že i pokud bych náhodou teď otěhotněla, nebylo by se to schopné udržet. Takže samá pozitiva. Beru femibion, na kontrolu mám přijít v březnu. Od té doby žádná MS, pouze ta jedna. Kamarádka mi také doporučuje ty kapky gynex, máte s tím zkušenosti v tomto našem problému ?

luciesilingova
22. únor 2016

Já jdu na ko začátkem března,a uvidim zda je nějaký pokrok. Také mi dr. říkal, že by se teď nic neudrželo. Prý by ,,to,, vypadlo. No a MS také stále není. Ach jo. Teď budu každý měsíc chodit na kontroly, a čekat. Ty kapky jak píšete neznám. Zatím beru jen Estrofem na podporu růstu sliznice. Už jsou to 4 měsíce, kdy v podstatě nemá tahle antiko účinkovat..... Na poslední injekcí jsem byla v červenci. Jak je vidno, nejen já mám problémy. Ozvu se Simonso hned při nějakém pokroku, a také dám info co a jak po kontrole.

simonsa
autor
25. bře 2016

@luciesilingova tak jak si na tom ? U mě první ovulace 🙂 v dubnu jdu k doktorovi, tak se uvidí. Zkouším to přes ovulační testy, snad to nějak pomůže

luciesilingova
25. bře 2016

@simonsa .Ahoj, pokrok je v tom, že jsem dostala vyvolavacku MS, a sice po týdnu přišla, ale je to hrůza. Chvíli to mám, večer zase nic. Druhý den třeba jen odpoledne. Nó prostě to tělo je rozhozené. Snad se to srovná. Také bolesti břicha nejsou příjemné. Do toho nechutenstvi a únava.Ovu test jsem také zkoušela,a pouze slabá čárka. Držím palce😉.... snad se také někam pohnu.

monishkam
15. črc 2016

@simonsa ahoj, jak jsi na tom? Zadařilo se?🙂