Ahoj
Chtěla bych se zeptat 19.2 jsme dobrala antikoncepci následně 22.2 jsme měli s přítelem sex
Brala jsem nízko hormonální antikoncepci a předpoklad a že i jako u vysokohormonakni se 7 denní pauzou tak u této nízkohormonakni s 4 denní pauze jsem nehme pauzy chráněna.
24. 2 jsem dostala MS a zároveň jsem měla začít brát další plato ale řekla jsme si že chci vysadit. Ta antikoncepce mi úplně nedělal dobře
Spermie můžou přežít i několik dní a já slyšela že když žena výsadní tak je vice plodna takže můj dotaz je Jestli.
Bych mohla být těhotná. já měla ten sex v úterý a ve čtvrtek jsem vysadila tak jestli spermie nemohli přežít dyl a tím jak jsem vysadila jestli bych nemohla být hned plodna .
Možná je to hloupý dotaz ale zajímalo by mě jestli to tak s tou plodnosti po vysazení opravdu je.
Test jsem zkoušela ale asi je ještě brzo
Jestli už nepojedeš na HA, tak ti doporučuju poznat svůj cyklus a kdy míváš ovulaci (=kdy vlastně můžeš reálně otěhotnět). Z pohledu někoho, kdo už řeší pár let spíš 'jak otěhotnět' než 'jak proboha netěhotnět', to je docela fajn schopnost, která může ušetřit dost nervů.
Těhotná nebudeš