Ahoj, mám takovou otázku na ty, kteří užívají, nebo uzivali depo-provera. Mužů si ji píchnout sama? Užívala jsem ji po dítěti když jsem kojila. Užívala jsem ji rok, pak jsem ji vysadila protoze nebyla nikde k sehnání, byl nějaký výpadek a vážně nikde nebyla (aspoň v okolí) tak jsem ji vysadila s tím ze přítele nemám, tak ji stejně nepotřebuji. Ale před měsícem jsem byla u doktorky s tím ze bych ji zase chtěla nasadit a ona mi poslala recept a at prijdu až dostanu menses, to je tenhle týden, ale doktorka má dovolenou. Tak proto se ptam jestli si ji mužů píchnout i sama, nebo jestli mám čekat další měsíc? 😊 Dnes jsem to dostala a mívám to 4 maximálně 5 dni. A doktorka má dovolenou od 11. - 22.7., ale jde mi o to, ze já v sobotu odjíždim a vracím se v úterý… To už budu mít po.
@klokanka31 To já vím ze se to nepicha při ms, já už na injekcich byla a vím jak to chodí. Já jen ze mi řekla aby jsem přišla mezi těmi dny, co to budu mit🤷🏼♀️ Tak teda nevím.
@monikaah Já bych si to nechala píchnout u toho praktika, jestli máš možnost.
@monikaah Já mám taky depo-proveru, a když měla na gyndě dovču, tak mi to píchla sestra u obvoďačky. A nemusí se píchat při ms, jde o to abys věděla na 100% že nejsi těhotná.