Ahoj,
Mám problém a i mě se to blbě píše ale mám výtok a vypadá to jako zelená rýma 😫😫 neteče to ale jde to pokouskách že mě .. Je to normální nebo ne ? Jsem ve 29 týdnů tak nevím . Jako jdu dneska k doktorovi ale chci se vás zeptat zda to z vás někdo takhle měl ?
Děkuji za odpověď 😊
@nikolspace dám vědět.
Tak pan doktor mi řekl že to je z penicilinu . Napsal mi Macmiror Complex na 6 dní užívání. Tak mě ujistil že to plodová voda není ale strach byl . Ale děkuji za rady 😊
Tak super, dobrá zpráva 🙂
@nikolspace ale mě to tolik vylekalo až sem z toho měla poslíčky. Asi 2 hodiny mě brali kontrakce . Tak mě to teď přešlo
Tak jsem dneska malá narodila císařským řezem v půl 5 ráno .. byla to zkažená voda
@bubu889 Gratulace, snad je vše v pořádku. Také jsem měla zkaženou plodovku, ale to se zjistilo až při porodu ve 41+0. Syn dostal hned antibiotika, a byli jsme déle v porodnici. Držím palce, a přeji zdravíčko 🍀
@bubu889 ty vado, jsem to říkala.. gratuluju a držte se obě 😊
@bubu889 držím pěsti, ať je vše v pořádku. Dívala jsem se na tvůj profil, že jsi ve 29 tt. Kolik malá vážila? Tomu dr., Co řekl, že to je z penicilinu, bych teda " poděkovala"..., Ale zase jestli to neviděl na vlastní oči, těžko soudit...každopádně @nikolspace měla dost dobrý odhad👍. Hodně štěstí, ať je vše v pořádku! Drž( te) se!
Malá vážila 1kilo a 100g .. mají ji v Ústí a tam ji drzeji na přístroji které za ní dýchá .. mám strach ale držím se ..
Malá je v pořádku . Má snahu dichat sama . Už čůrá a měla i smolku .. říkala doktorka že to je bojovnice
@bubu889 Držím 🤛🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Myslím na Vás a držím pěsti🙂 😘
Moc vám oběma držím pěsti! Jste bojovnice obě a je skvělý, že malinká dýchá sama. Já byla akutním císařem ve 34 tt a dcerka byla na ventilátoru týden. Drzte se
Tak dneska budem poprvé klokankovat 😊😊😊😊 krásně se jí vede ❤️❤️❤️❤️❤️
Moc Vám oběma držím palce, ať malá ten rychlý start brzy dožene. A můžete si naplno a ve zdraví užívat jedna druhé. (Jinak teda ta diagnóza od doktora... uf, hlavně že to dobře dopadlo).
@bubu889 Moc krásná ! Úplně mě to dojalo ❤️ Držím moc palce 🍀
@misicka1988
@eviicka moc děkuji ❤️❤️❤️ už si dýchá sama bez přístrojů 😍😍 takže krásná změna po 11 dnech
Teda ted jsem si to precetla.... Jsem ve 28.tt a pobrecela jsem si u vas.
Moc drzim palecky, at mala co nejdriv dozene ten necekanej start❤️❤️❤️❤️❤️
Teda, jste sikovny. Obe dve. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mám pocit, že to není normální. Po kouskách jde ven zátka a pokud jde do zelena, plodovka může být zkažená. Šup k doktorovi a hodně štěstí!