V 38tt necítím žádné pohyby, mám málo plodové vody

lucikakajik
14. pro 2015

Holky potrebuju zase poradit...Jsem dnes 38 tyden tehu, necitila jsem vcera pohyby od 17:00 hodin, dnes rano jsem jela radeji pro klid duse na kontrolu. Miminko dycha, bije mu srdicko, pruchod krve v mozku v poradku,ale aktivita zadna neni...Dr se rozmyslela zda me tam ma nechat...nereagovalo ani na stouchani briska, colu, drepy, vanu, nic....Dnes mi bylo pri vysetreni zdeleno, ze mam malo plodove vody, tak mi delali vysetreni,ale hrdlo mi prej neprosakuje, nakonec me poslali domu s tim, ze pokud pohyby neucitim mam ihned prijed...jinak hned na zitra me objednali do rizikove poradny, kde jsem mimochodem byla v patek, kde mi dr rekla ze mimi vazi 3kg, dnes mi lekar rekl 2 800g a lekarka ktera me zkoumala po nem jako pokusneho kralika, tak vypocitala 2 600g....jeste se me doktor ptal jestli necitim nejake kontrakce, ze mam stahy v deloze na monitoru,ale ja nic necitim, jak pohyyby ,tak ani kontrakce...nemate nejake zkusenosti s tim a s tou plodovkou??? mam dcerku a ta se mi narodila 38+5 dekuji za kazdou odpoved

sapinek
14. pro 2015

ahoj, moc neporadím :( ale mám zkušenost z minulého těhotenství, že jsem měla ke konci málo plodovky (možná jsem ji měla málo celou dobu, ale přišlo se na to až dýl). Ale mimčo v bříšku řádilo teda normálně - spíš mi přišlo že až moc.. Možná se mu tam nelíbilo, že tam nemůže pořádně "plavat". Dcerka se narodila císařem v 41+6. Odhady na váhu se taky různily, ale to je asi normální. U většiny mých kamarádek se s odhadem váhy miminka doktoři netrefili.

jjustyna
14. pro 2015

jezdi tam, otravuj je, vyptávej se. Nenechej se odbýt.Radši jeden nevrlý doktor než něco zameškat, když si nejsi jistá. S tou váhou si nedělej starosti. Je to nepřesné.Mě řekli ráno, že syn má přes 4 kila a v půl čtvrté se narodil a měl 3,6

kulatakosticka
14. pro 2015

Zkus si dát kolu, kávu, něco sladkého, cukr zdravé miminko rozproudi a mělo by víc kopar.

pecora
14. pro 2015

Ahoj, ja mela malo plodovky od 30 tydne. Pohyby jsem citila ale min, byly takove pomalejsi, diky tomu se i prislo na to ze mam malo plodovky. Miminko melo min mista a tak se min hybalo. Vse ostatni jsem mela taky v portadku. Chodila jsem do rizikove poradny od den na sledovani. Maly se narodil cisarem ve 42 tydnu, uz se mu v brisku nedarilo. Mel 2380g

kulatakosticka
14. pro 2015

Promiň teď vidím to s tou kolou, zkus toho víc sladkého najednou, na miminko by to mělo zabrat

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru